Cristi Chivu, un nou pas spre prima echipă a lui Inter. Românul se bate pentru titlu cu echipa „Primavera” a italienilor. VIDEO

Robert Zanfir 10.05.2022, 17:53
Cristi Chivu, un nou pas spre prima echipă a lui Inter. Românul se bate pentru titlu cu echipa „Primavera” a italienilor. VIDEO

Cristi Chivu (41 de ani) are parte de vești bune din partea lui Inter Primavera, echipa de tineret a milanezilor, pe care o antrenează din vara lui 2021. Românul este văzut de multă lume ca viitorul antrenor al lui Inter Milano.

Inter Primavera a remizat, luni, cu rivala AC Milan, 2-2, în ultimul meci din campionatul de tineret. Partida a contat pentru etapa a 33-a, iar nerrazzurii sunt deja calificați în semifinalele play-off-ului. Cu 63 de puncte, Cristi Chivu și compania ocupă locul 2, după AS Roma.

Cristi Chivu se bate pentru titlu cu Inter Primavera

Inter Primavera mai are de jucat o ultimă partidă, cu Sampdoria, după care va urma meciul din semifinale, cu un adversar care încă nu este cunoscut.

Dacă Inter se bate pentru campionat, AC Milan are parte de un sezon submediocru. „Rossonerii” sunt abia pe locul 14, cu 40 de puncte, la doi pași peste locurile retrogradării.

Adi Mutu l-a dat de gol pe Cristi Chivu: „Parcursul lui la Inter e desenat”

Cristi Chivu este văzut de mulți ca viitorul antrenor al lui Inter Milano. Adi Mutu a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Playsport Live că a avut o discuție cu fostul său coleg de la națională.

„Am vorbit cu Cristi acum două săptămâni. Și de fotbal și de antrenorat. Cred că are șanse mari că pe viitor să fie antrenorul lui Inter. Văd că are și rezultate acolo.

Probabil va trece la anul și la Primavera (echipa de tineret a Interului – n.r.). Parcursul e pe undeva desenat. M-aș bucura extrem de mult. Sper să ajungă la Inter și să ajung și eu în Italia și să ne duelăm”, a declarat Adi Mutu la Playsport Live.

Adi Mutu și Chivu au fost liderii generației care a urmat Generației de Aur, așa cum a fost numită perioada lui Gică Hagi. Cei doi au păstrat legătura, deși drumurile vieții au pus sute de kilometri între ei. Mutu este antrenor în Liga 1 și se pregătește să celebreze centenarul Rapidului, Chivu este antrenor la juniorii lui Inter și se pregătește pentru a-i lua locul lui Inzaghi.