Dinamo a vrut să dea lovitura, dar Cristi Chivu a decis să nu vină în „Groapă”

Ștefănescu Dragoș / 14.04.2022, 13:05
Dinamo a vrut să dea lovitura, dar Cristi Chivu a decis să nu vină în „Groapă”

Cristi Chivu are rezultate excelente în Italia, pe banca tehnică a celor de la Inter U19. În urmă cu câțiva ani, fostul internațional român a fost dorit la Dinamo. Chivu a refuzat oferta din ”Ștefan cel Mare” și a ales să meargă în Italia și să preia echipa U14 a celor de la Inter Milano.

Cristi Chivu a refuzat-o pe Dinamo. Fostul internațional a ales să meargă în Italia

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Cristi Chivu a pornit pe drumul antrenoratului. Acesta a luat-o de jos, prima dată antrenând echipa U14 a celor de la Inter Milano.

Recent, Cristi Bobar a dezvăluit că acum câțiva ani Cristi Chivu a fost dorit în ”Ștefan cel Mare”. Fostul  director sportiv al lui Dinamo a explicat că Ionuț Negoiță i-a făcut o ofertă clară lui Chivu. Fostul patron dinamovist i-a propus postul de manager general la Dinamo. Chivu a refuzat oferta și a ales să meargă în Italia, unde a preluat echipa de juniori a lui Inter Milano.

Cristi Chivu a avut ofertă de Manager General, de la Dinamo. Ne-am întâlnit la Stejarii, am discutat, dar el a refuzat. Făcea ce voia el la Dinamo.

A refuzat, a zis că vrea să meargă în Italia, să antreneze copii. El a luat-o de jos, poate ajunge oricând la prima echipă a celor de la Inter. Au existat multe cazuri”, a spus Cristi Bobar, pentru AS.ro.

Cristi Chivu este acum antrenorul lui Inter U19 și are șanse mari ca în viitor să preia echipa mare a milanezilor.

Victor Pițurcă îi prevede lui Cristi Chivu un viitor strălucit în antrenorat

Victor Piţurcă consideră că Cristi Chivu are toate calitățile necesare pentru a deveni un mare antrenor. Fostul selecționer al României este convins că acesta va fi la un moment dat antrenorul echipei mari a celor de la Inter Milano. Pițurcă a dezvăluit că păstrează legătura cu Chivu, pe care îl felicită după fiecare succes pe banca lui Inter U19.

După fiecare rezultat bun îl felicit. Cred că Cristi Chivu va ajunge un mare antrenor. Eu i-am și zis că am visat să joc și să antrenez Interul. Dacă eu nu am reușit asta, măcar tu să o faci.

Este serios, a luat-o de jos şi îl felicit. Când la Inter ajungi la Primavera cei de la Inter nu te pun acolo pentru că ești tu Chivu și ai câștigat Liga Campionilor, te pun pentru că ești valoros”, a declarat Victor Piţurcă la Digi Sport.