Cristi Săpunaru, acuzat de rivali: „Mi-a dat la coate în ceafă de m-a… Serios!” Vorbe tari despre căpitanul Rapidului

Robert Zanfir 31.08.2022, 17:58
Cristi Săpunaru, acuzat de rivali: „Mi-a dat la coate în ceafă de m-a… Serios!” Vorbe tari despre căpitanul Rapidului

Cristi Săpunaru rămâne unul dintre cei mai buni jucători din Superliga și la vârsta de 38 de ani. Duritatea dovedită pe teren l-a impresionat și pe Claudiu Niculescu. Fostul atacant al lui Dinamo îl laudă pe actualul căpitan din Giulești.

Despre Cristi Săpunaru se poate spune orice, dar nu și că nu ar fi un rapidist pur-sânge. Fundașul este cunoscut pentru agresivitatea sa din timoul meciurilor, dar și pentru dăruirea cu care își apără colegii și echipa. Iar personalitatea fostului fundaș de la FC Porto are influență și în birouri, nu doar în vestiar. „Aveam o relație extraordinară!”, a recunoscut Miță Iosif la Playsport Live. Fostul antrenor a dezvăluit că era un protejat al jucătorului.

Cristi Săpunaru, acuzat de rivali. Vorbe tari despre căpitanul Rapidului

Cristi Săpunaru și Claudiu Niculescu s-au întâlnit în mai multe rânduri în carieră. Actualul antrenor al celor de la Poli Iași nu uită duelurile cu deținătorul Cupei UEFA, deși ex-atacantul dinamovist s-a retras cu zece ani în urmă.

„Săpun? Și el pentru mine a fost cel mai enervant fundaș. Mi-a dat la coate în ceafă de m-a… Vorbesc serios! Am mai spus asta, sunt câțiva jucători foarte buni pe care i-am avut adversari în România, iar Cristi Săpunaru se numără printre ei.

Dovadă la ce nivel a jucat și la ce nivel joacă acum. Un fotbalist extrem de inteligent și foarte bun”, a declarat Claudiu Niculescu, actualul antrenor al celor de la Poli Iași.

Dani Coman: Săpunaru? Un tembel!

Despre Cristi Săpunaru a vorbit și Dani Coman. Fost simbol al Giuleștiului, la rândul lui, Coman a dezvăluit pentru Playsport ce porecle aveau foștii lui colegi de la Rapid. Fostul portar al naționalei nu a avut deloc cuvinte ușoare pentru actualul fundaș și căpitan al Rapidului:

„Un tembel. Nu, glumesc, Căpitanul Rapidului. Încă nu s-a făcut băiat mare, mai copilărește. Nu poți să ai asemenea reacții, a greșit.

Suporterii știu că Săpunaru este rapidist, el trebuie să-i strângă pe ceilalți în jurul lui. Ce o să învețe Rareș Ilie? O să sară și el la bătaie? Săpunaru e Săpunaru, e sufletul nostru”, a spus Dani Coman într-un interviu pentru Playsport.

Cristi Săpunaru a revenit la Rapid în vara lui 2021, după o pauză de peste șase ani. Cupa UEFA și o Supercupă a Europei, cu FC Porto, sunt câteva dintre trofeele din palmaresul lui Cristi Săpunaru

Urmăriți Playsport.ro și pe