EXCLUSIV Moment savuros cu Dani Coman: „Săpunaru? Un tembel!”. Ce porecle le-a pus foștilor colegi

Autori: Octavian Vasilescu, Justin Gafiuc / 27.05.2022, 12:53
EXCLUSIV Moment savuros cu Dani Coman: „Săpunaru? Un tembel!”. Ce porecle le-a pus foștilor colegi

Dani Coman (43 de ani) a fost un jucător emblematic pentru Rapid, iar acum a rememorat perioada petrecută în Giulești, într-un interviu acordat pentru Playsport.

În prezent președinte la Hermannstadt, Dani Coman recunoaște că este rapidist. De asemenea, fostul portar spune că de-a lungul carierei a avut momente în care visa noaptea galeria Rapidului.

Coman a acceptat provocarea Playsport și le-a pus câte o poreclă unor foști colegi din Giulești și de la Vaslui. Vezi mai jos ce porecle au primit Daniel Pancu, Ianis Zicu sau Cristi Săpunaru.

Dani Coman le-a pus porecle foștilor colegi

Daniel Niculae – „Petrecărețul. Nico era organizatorul de petreceri la noi. El era sufletul vestiarului, el organiza după meciuri să mergem la restaurant”.

Daniel Pancu – „Talent”.

Marius Măldărășanu – „Tactician”.

Ianis Zicu – „Talent neșlefuit”.

Cristi Săpunaru – „Un tembel. Nu, glumesc, Căpitanul Rapidului. Încă nu s-a făcut băiat mare, mai copilărește. Nu poți să ai asemenea reacții, a greșit. Suporterii știu că Săpunaru este rapidist, el trebuie să-i strângă pe ceilalți în jurul lui. Ce o să învețe Rareș Ilie? O să sară și el la bătaie? Săpunaru e Săpunaru, e sufletul nostru”.

Ionel Ganea – „Un nebun cu suflet mare”.

Nae Constantin – „Polivalentul. Juca orice post”.

Ousmane N’Doye – „Cântărețul. Îi plăcea să cânte”.

Nicolae Stanciu – „Copilul lui Sânmărtean. Am rămas dezamăgit de el, când a avut nunta nu l-a chemat pe Sânmărtean. Eu știu cât l-a ajutat Lucică. Din punctul meu de vedere, Sânmărtean este cel mai talentat jucător lângă care m-am antrenat și alături de care am jucat. Peste tot ce am întâlnit!”.

Unde a jucat Dani Coman

Dani Coman a evoluat de-a lungul carierei pentru FC Argeș, Rocar, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui și Astra Giurgiu. Pentru Rapid a apărat în două rânduri, între 2004 și 2008, respectiv între 2010 și 2012.

Pentru echipa națională a României, Coman a evoluat în 14 meciuri.

Alături de Rapid a cucerit Cupa României în două rânduri, în 2006 și 2007. De asemenea, are în palmares și Supercupa României din 2007.

VIDEO Interviul complet acordat de Dani Coman pentru Playsport