Cristi Tănase, mesaj războinic după primele puncte în play-off: „Lumea spunea că suntem slabi. Putem câștiga toate meciurile” Reacții de la FC Argeș

Robert Zanfir 16.04.2022, 19:51
Cristi Tănase, mesaj războinic după primele puncte în play-off: „Lumea spunea că suntem slabi. Putem câștiga toate meciurile” Reacții de la FC Argeș

FC Argeș câștigă la Voluntari, 1-0, prin golul lui Martin Raynov. Pentru piteșteni au fost primele puncte în acest sezon de play-off. Imediat după partidă, Cristi Tănase a declarat că echipa sa poate câștiga cu orice adversar. Andrei Prepeliță a fixat și obiectivul: locul 4.

FC Argeș rămâne fără eșec cu Voluntari, în scurta istorie a duelurilor directe. Piteștenii au doar o remiză, în cele 6 meciuri de până acum. De partea cealaltă, ilfovenii nu par să își revină, după umilința cu FCSB. Cele două echipe se vor întâlni și în semifinalele Cupei României.

Cristi Tănase și Andrei Prepeliță au anunțat obiectivul lui FC Argeș

Martin Raynov a adus prima victorie pentru FC Argeș în acest sezon de play-off. Pentru piteșteni urmează partidele cu Universitatea Craiova, FCSB, CFR Cluj și Farul.

„Ei sunt o echipă bună, dar pentru mine sunt importante cele trei puncte. În Cupă va fi cu totul alt meci, vom vedea.

Fiecare meci este important. Vom încerca să jucăm în finală și să câștigăm Cupa, dacă este posibil”, a declarat Martin Raynov, la finalul meciului.

Cristi Tănase: „Putem câștiga cu orice echipă din campionat!”

„Am spart gheața, am meritat această victorie, am muncit și cred că putem câștiga și următoarele meciuri. Am mai avut șanse, din păcate nu am marcat. Am vrut să câștigăm, aveam nevoie de victorie ca să prindem încredere în noi. Aveam patru înfrângeri la rând. Acum, sper să urmeze și celelalte victorii.

Urmează și meciul din Cupă, cu Voluntari. Sperăm să câștigăm și acolo. Putem să jucăm finala și, de ce nu, să o câștigăm.

Era o mică presiune, toată lumea spunea că suntem cea mai slabă echipa din play-off. Acum, putem câștiga cu orice echipa din campiona”, a spus și Cristi Tănase.

Prepeliță: „Vrem locul 4!”

„Ne bucurăm că a venit această victorie, cred eu că meritată. Eu cred că am dominat jocul, am și odihnit câțiva jucători, unii au fost suspendați. Felicitări. Am avut o perioadă mai grea, mulți dintre ei s-au relaxat. Au crezut că totul s-a terminat odată cu accederea în play-off. Trebuie sa tindem cât mai sus, locul 5, poate patru.

Pentru Pitești ar fi o sărbătoare dacă ne-am califica în finala Cupei. Suntem foarte motivați să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe”, a spus și Prepeliță după meci.

FC Voluntari – FC Argeș 0-1. ECHIPELE DE START:

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – D. Ciobotariu, C. Achim, Andres, Vlad – Rață, Meleke – I. Costin, L. Fulop, I. Gheorghe – Marcelo
REZERVE: Popa, Armaș, Briceag, Veiga, Droppa, Tavares, Golan, Merloi, Tehe
ABSENT: Budescu (accidentat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC ARGEȘ: F. Croitoru – Viana, Joao Miguel, Boldor, Mușat – Honciu, Raynov – Dumitrașcu, Cr. Tănase, Cr. Dumitru – Fatai
REZERVE: Micle, Dobrosavlevici, Latovlevici, Meza Colli, Palic, Ișfan, Ganea, Said, Arias
ABSENȚI: I. Șerban II, Tofan (suspendați)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)