Cristiano Bergodi a mințit-o pe Sepsi? Unde a spus italianul că vrea să antreneze: „În fotbal, nu mă mai surprinde nimic”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 21:09
Cristiano Bergodi a mințit-o pe Sepsi? Unde a spus italianul că vrea să antreneze: „În fotbal, nu mă mai surprinde nimic”. Exclusiv

Cristiano Bergodi a mințit-o pe Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit unde vrea italianul să antreneze.

În ultimele zile, s-a vorbit despre o posibilă mutare a lui Cristiano Bergodi la CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu. Jurnalistul Silviu Tudor Samuilă, de la Orange Sport, a dezvăluit o imagine de prezentare a lui Bergodi prin care ar urma să fie anunțată venirea sa la CFR Cluj.

Cristiano Bergodi a mințit-o pe Sepsi? Unde a spus italianul că vrea să antreneze

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, susține că Bergodi i-ar fi transmis faptul că își dorește să antreneze în Serie B sau în fotbalul arab. Astfel că, în opinia sa, zvonurile, conform cărora italianul va ajunge la CFR Cluj, nu sunt adevărate.

„El a spus că vrea să plece în Italia, în Liga 2, sau în Arabia. Nu cred că într-un timp atât de scurt putea să ia o decizie și să meargă la CFR. El a plecat acasă, ieri, cu avionul. Eu cred că sunt niște zvonuri. Dar nu se știe niciodată…

(n.r. poate a negociat cu CFR, când încă era la Sepsi) Se poate… În fotbal, nu mă mai surprinde nimic. Dar, personal, am încredere în spusele lui, pentru că putea să spună liniștit: «Uite, domnule Dioszegi, eu am semnat deja cu o altă echipă. Asta e. A fost frumos ceea ce am petrecut împreună și merg altundeva». Nu avea nicio obligație să-mi spună mie… Știu foarte bine că vrea o provocare. Mi-a zis, personal, de două ori că vrea o altă provocare, una mai mare”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Cristi Balaj neagă venirea lui Cristiano Bergodi la CFR Cluj

Cristi Balaj, preșdintele CFR-ului, susține că formația ardeleană nu a avut nicio discuție cu Bergodi.

„Ce e cu poza? Ce treabă are? Sunt atât de mulţi IT-işti în Cluj (n.r. – râde)… N-am văzut poza. Am mai văzut-o. La cât de mulţi suporteri IT-işti sunt în Cluj, probabil că Bergodi are simpatizanţi. O să facem o anchetă şi să vedem ce IT-ist a făcut poza.

Nu, cu Bergodi nu s-a discutat. Avem antrenor, avem meci important joi, avem obiectiv. Ar fi total neprofesionist să nu ne concentrăm la lucrul ăsta. Dan Petrescu a făcut prea multe pentru CFR Cluj. Clubul are o datorie morală faţă de el şi nu întâmplător presa l-a nominalizat ca cel mai bun antrenor în 2022 şi atunci din acest punct de vedere consider că e un subiect sensibil. În funcţie de ce-şi doreşte şi Dan Petrescu, pentru că văd un antrenor frustrat, nemulţumit… Văd că are nevoie de sprijin”, a spus Cristi Balaj, pentru Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe