Cristiano Bergodi, mulțumit după remiza de la Ploiești. ”Asta este, luăm un punct, mergem mai departe”

Ștefănescu Dragoș / 31.07.2022, 22:13
Cristiano Bergodi, mulțumit după remiza de la Ploiești. ”Asta este, luăm un punct, mergem mai departe”

Duminică după-amiază, Petrolul a primit vizita celor de la Sepsi OSK în etapa a treia din Superliga. Cele două echipe au avut evoluții excelente, oferind un adevărat spectacol pe parcursul celor 90 de minute. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. La finalul meciului, Cristiano Bergodi a declarat că este mulțumit pentru remiza obținută de echipa sa.

Cristiano Bergodi, mulțumit de punctul obținut la Ploiești

La finalul partidei de la Ploiești, Cristiano Bergodi a declarat că este mulțumit cu egalul obținut de elevii săi, mai ales că Sepsi venea după meciul extrem de greu din preliminariile Conference League.

Dacă joacă așa, se poate salva. Sunt și adversarii buni, nu putem întotdeauna să găsim o scuză. Nu se poate să nu faci greșeli. Ne-au pus un pic de presiune, dar e normal, pentru că noi am jucat cu 3 zile în urmă.

Avem un lot bun, iar cei de pe bancă au intrat bine. Din păcate, asta e situația, am ratat și acel penalty. Dar băieții au reacționat bine și nu pot să le reproșez nimic. A dat gol Tamaș, din fază fixă, e un jucător foarte bun.

Nu e problemă, se poate întâmpla. Important e că băieții au reacționat foarte bine și am avut o ocazie mare la ultima fază. Asta este, luăm un punct, mergem mai departe, e început de campionat, avem două remize și o victorie. Sunt mulțumit, pentru că urmează jocul de joi, care e foarte greu”, a spus Cristiano Bergodi.

Petrolul și Sepsi au remizat laPloiești după un joc spectaculos

Duminică după-amiază, Petrolul și Sepsi OSK s-au înfruntat în etapa a treia din noul sezon al Superligii. ”Lupii galbeni” doreau să obțină prima victorie din acest sezon, în fața propriilor suporteri.

Partida a început în forță, ambele echipe mizând pe atac. În minutul 26, Sepsi primește penalty după un henț în propriul careu comis de către un jucător ploieștean. Cosmin Matei execută lovitura de pedeaspă dar mingea trece peste poarta lui Vîlceanu. Astfel, elevii lui Cristiano Bergodi irosesc ocazia de a deschide scorul pe Ilie Oană.  În ciuda numeroaselor ocazii, tabela a rămas neschimbată până la finalul primei reprize.

Repriza secundă a început în același registru, cu ocazii la ambele porți. Petrolul a reușit să deschidă scorul în minutul 62 prin Gabi Tamaș, care a trimis mingea cu capul în poarta covăsnenilor după un corner executat perfect de Țicu. După primirea golului, Sepsi a presat pentru a marca golul egalizator. Acesta a venit în minutul 84. Alexandru Tudorie l-a învins pe Niczuly cu o lovitură de cap plasată excelent. Până la final, ambele echipe au mai avut ocazii de gol dar tabela a rămas neschimbată. Astfel, meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru ploieșteni este primul punct obținut în noul sezon al Superligii.