Cristiano Bergodi nu a fost mulțumit pe deplin după calificarea în turul 3: „Nu am făcut un joc bun”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.07.2022, 11:52
Cristiano Bergodi nu a fost mulțumit pe deplin după calificarea în turul 3: „Nu am făcut un joc bun”

Cristiano Bergodi nu a fost tocmai încântat de maniera în care echipa sa s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League. Sepsi Sf. Gheorghe a dat cu piciorul avansului de două goluri din manșa tur și a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Olimpija Ljubljana.

Cristiano Bergodi, nemulțumit de jocul prestat de Sepsi în Slovenia, dar bucuros de rezultat

După meci, antrenorul italian în vârstă de 57 de ani a subliniat că echipa sa nu a practicat jocul pe care și-l dorea el. Totuși, el a scos în evidență și faptul că cel care rămâne în istorie este rezultatul, nu jocul. Totodată, a punctat că au existat și unele circumstanțe atenuante, întrucât s-a confruntat cu probleme importante de lot.

Nu am făcut un joc bun cum facem de obicei. Am trecut cu emoţii de Olimpija Ljubljana… dar putem mai mult. Putem juca mai bine decât am arătat azi şi jucătorii sunt conştienţi de acest lucru. Însă e bine că am trecut de această echipă. Nu-şi va mai aminti nimeni acest joc, ci doar că noi ne-am calificat mai departe.

Din păcate, azi (n.r. – ieri) am avut şi probleme de lot. Pentru că s-a accidentat Marius Ştefănescu, iar Adnan (n.r. – Adnan Aganovic) a avut şi el probleme şi nu l-am putut folosi. Sunt doi jucători buni, cu experienţă, care ne-au lipsit. Acum ne concentrăm însă pe următorul meci, cel cu Petrolul, unde sperăm să facem un joc bun. După aceea ne vom gândi şi la Djurgardens, adversara din turul 3”, a spus Cristiano Bergodi după meciul din Slovenia, citat de Agerpres.

Cum au arătat echipele de start la returul dintre Olimpija Ljubljana și Sepsi Sf. Gheorghe

Olimpija Ljubljana: Vidovsek – Sualehe, Ratnik, Karamatic, Lasickas – Doffo, Estrada, Elsnik – Pedro, Nukik, Kvesic
Rezerve: Pintol, Mauricio, Cromarkovic, Lagundzic, Pilj, Krefl, Prtajin, Ziljkic, Aldair
Antrenor: Albert Riera

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, B. Mitrea, A. Dumitrescu – C. Matei, Păun, I. Gheorghe – Aganovic, Rondon, Golofca
Rezerve: Began, Gedo, Rodriguez, Dragomir, Tudorie, Ștefănescu, Bărbuț, Ispas, Damașcan, Nistor, Ciobotariu, Ninaj
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: „Stožice”, Ljubljana
Arbitru: Sebastian Gishamer / Asistenți: Roland Riedel, Maximilian Weiss (toți din Austria)

În turul trei preliminar, Sepsi Sf. Gheorghe va avea parte de o misiune chiar și mai dificilă, cel puțin pe hârtie. Covăsnenii se vor duela cu suedezii de la Djurgardens, o echipă obișnuită cu competițiile europene. Aceasta a trecut în turul doi de Rijeka, din Croația, cu scorul general de 4-1. Manșa tur se va juca pe data de 4 august la Sf. Gheorghe, iar returul se va disputa în Suedia pe 11 august.