Cristiano Ronaldo a cucerit internetul! Poza cu care CR7 a strâns peste 5 milioane de like-uri în doar câteva ore i-a uimit pe fani

Moldoveanu Camelia / 11.05.2022, 18:49
Cristiano Ronaldo a cucerit internetul! Poza cu care CR7 a strâns peste 5 milioane de like-uri în doar câteva ore i-a uimit pe fani

Cristiano Ronaldo face furori cu postările sale pe rețelele de socializare. Starul lui Manchester United a strâns, în doar câteva ora, peste 5 milioane de like-uri la o singură fotografie de pe Instagram.

Postare de peste 5 milioane de like-uri în câteva ore. Cristiano Ronaldo i-a cucerit pe fani cu această poză

CR7 nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale, trecând în urmă cu puțin timp printr-o adevărată dramă în plan personal. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat pe 18 aprilie, prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare, că unul dintre gemenii pe care îi așteptau să vină pe lume a murit la naștere.

Fotbalistul încearcă să-și ajute partenera să depășească evenimentul dureros fiindu-i cât mai mult alături. Cristiano Ronaldo o copleșește pe Georgina cu afecțiune și momente de liniște în doi. Astfel că starul lui Manchester United a petrecut clipe prețioase alături de partenera sa și și-a dorit să împărtășească acest lucru și cu fanii de pe Instagram.

Fotografia cu CR7 și Georgina îmbrățișându-se pe iaht a strâns, în doar câteva ore, peste 5 milioane de like-uri, semn că urmăritorii fotbalistului se bucură să-i vadă pe cei doi împreună.

Nimic nu este mai important decât să fii înconjurat de familie”, i-a comentat Arnaldo Edi Lopes da Silva, atacantul care joacă la S.C.U. Torreense, lui Cristiano Ronaldo la postarea pe Instagram

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Condițiile lui CR7 pentru a continua în tricoul „diavolilor”

Ronaldo vrea să se asigure că nu va avea un statut marginal la United înainte de a decide să rămână la Manchester. Portughezul mai are contract pe „Teatrul viselor” până în iunie 2023, iar recent au apărut speculații referitoare la o eventuală revenire la Real Madrid. Sau de un eventual transfer la PSG.

Se pare că totuși el ar fi decis să continue și sub comanda lui ten Hag la United, cu condiția ca acesta să îi garanteze că va avea un rol esențial în echipă. Informația a fost furnizată celor de la Caught Offside de cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano, specializat în chestiuni legate de piața transferurilor.

Totuși, Cristiano Ronaldo ar fi de acord cu aducerea în vară a unui atacant de top. Acest lucru se impune în condițiile în care Edinson Cavani și Anthony Martial au șanse foarte mici să continue pe Old Trafford din sezonul viitor.

Astfel, portughezul, care a fost folosit destul de des în poziția de atacant, ar putea reveni în banda stângă, acolo unde a dat cel mai bun randament al carierei, în perioada Real Madrid. Iar pe postul de atacant ar urma să fie adus un fotbalist de clasă mondială, care să ridice considerabil nivelul de joc al lui Manchester United. Printre cele mai vehiculate variante în acest moment sunt Darwin Nunez, Lautaro Martinez sau chiar Erling Haaland.