Fotografia de 10 milioane de like-uri în patru ore. Cristiano Ronaldo, prima imagine doar cu fetița nou-născută

Octavian Vasilescu / 30.04.2022, 17:55
Fotografia de 10 milioane de like-uri în patru ore. Cristiano Ronaldo, prima imagine doar cu fetița nou-născută

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a publicat prima fotografie alături de fiica sa nou-născută. Imaginea a strâns 10 milioane de like-uri pe Instagram, în primele patru ore de la apariție.

Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez, au așteptat o pereche de gemeni în această perioadă. Fiul celor doi s-a stins la naștere, doar fetița a supraviețuit. Familia acestora încearcă să treacă acum peste acest șoc.

Cristiano Ronaldo, prima fotografie alături de fiica sa

CR7 s-a întors pe teren pentru Manchester United, iar acum a postat și prima fotografie alături de fetița sa: „Dragoste veșnică!”, a scris fotbalistul, în descrierea postării.

Lumea fotbalului a fost alături de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în această perioadă complicată. Până și fanii rivali de la Liverpool l-au aclamat pe Cristiano Ronaldo la ultimul derby cy Manchester United, jucat la o zi după momentul tragic.

Cristiano Ronaldo şi partenera sa, Georgina Rodriguez, mai au o fiică împreună, Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

De asemenea, atacantul de la Manchester United mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Omul sezonului la Manchester United

CR7 este cel mai important jucător al lui Manchester United în acest sezon. Portughezul a marcat 23 de goluri în toate competițiile și este al doilea golgheter din Premier League, cu 17 reușite.

Ronaldo mai are contract cu United până în vara anului 2023.

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, lusitanul este cotat la 35 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cristiano Ronaldo este singurul jucător din Premier League care a înscris împotriva tuturor formațiilor din Top 5 în acest sezon.

Au existat zvonuri conform cărora șeptarul ar putea pleca de pe Old Trafford în vara acestui an, dar se pare că acum a decis să rămână la echipă și în sezonul viitor.