Cristiano Ronaldo a dat 124.000 de euro pe o simplă cutie. Cadoul a lăsat-o fără cuvinte pe Georgina

Moldoveanu Camelia / 16.10.2021, 15:45

Georgina Rodriguez a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce cadou i-a luat Cristiano Ronaldo. Fotbalistul lui Manchester United a cheltuit o avere pe o cutie de bijuterii. Totul pentru a o face fericită pe cea care îi este alături în ultimii ani. Luxul și opulența sunt două lucruri specifice acestui cuplu.

Cristiano Ronaldo, cadou de 124.000 de euro pentru Georgina

Cristiano Ronaldo este îndrăgostit până peste cap de Georgina Rodrigues, femeia alături de care are o fetiță și cea care se îngrijește de ceilalți copii ai lui. Femeia este una dintre cele mai urmărite persoane din Spania pe rețelele de socializare și câștigă sume colosale din reclame și pictoriale. Bineînțeles că relația cu fotbalistul celor de la Manchester United îi aduce un capital consistent de imagine.

Georgina și Cristiano au o relație urmărită cu foarte mult interes de oameni din întreaga lume. Recent, modelul spaniol a postat pe Instagram o fotografie în care le arată urmăritorilor ce surpriză scumpă i-a făcut fotbalistul. Starul portughez a cheltuit 124.000 de euro pentru o cutie de bijuterii. Nu, nu este vorba despre una de dimensiuni normale, ci una uriașă care poate fi transportată în călătorii. Cutia aparține cunoscutului brand Luis Vuitton și a venit însoțită cu alte două serviete tot pentru bijuterii.

Încă sunt fără cuvinte”, a scris Georgina în postarea sa.

Noua afacere a lui Cristiano Ronaldo în lumea fotbalului

Săptămâna a început cu o super surpriză din partea lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez s-a fotografiază alături de Peter Lim. Cel din urmă este un magnat al afacerilor din Singapore, care a fost unul dintre principalii brokeri țin țara sa și acum investește în unei de palmier și medicamente.

Cristiano Ronaldo și Peter Lim au mai colaborat în trecut, iar acum au anunțat lansarea ZujuGP pe 14 octombrie. Este vorba despre o platformă de fotbal, comunicare și tehnologie.

Curând o să avem vești bune. Înscrie-te pe ZujuGP și începeți această călătorie cu noi”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Un om de afaceri în adevăratul sens al cuvântului

În 2019, Cristiano Ronaldo surprindea pe toată lumea cu o afacere pe care o deschidea: o clinică de implant de păr la Madrid. Starul portughez s-a asociat cu specialistul Paulo Ramos, un conațional care a trăit pe pielea lui experiența unei calviții de foarte tânăr. Cu banii lui Ronaldo și cu know-how-ul lui Ramos, a apărut prima clinică în capitala Spaniei, urmată rapid de alte cinci, dintre care două în Portugalia, la Lisabona și la Porto.

În această toamnă, Cristiano s-a lăudat pe pagina sa de Instagram cu cea de-a șaptea clinică din lanțul Insparya, inaugurată la Marbella. Printre golurile marcate pentru noua sa echipă, Manchester United, portughezul își face întotdeauna timp și pentru afaceri. 28 de milioane de euro a investit până acum Ronaldo în Insparya.