Cristiano Ronaldo, avertisment pentru managerul lui Manchester United. „Să mă joci meci de meci”

Bordei Radu / 16.10.2021, 08:59
Cristiano Ronaldo, avertisment pentru managerul lui Manchester United. „Să mă joci meci de meci”

Starul portughez a lansat un avertisment pentru managerul „diavolilor”. Asta, după ce Ole Gunnar Solskjaer l-a lăsat rezervă la ultima partidă din campionat, cu Everton. Și s-a văzut pentru că Manchester nu a reușit să obțină decât un punct și a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu.

Portughezul a fost introdus pe parcurs, iar la finalul partidei a fost văzut cum părăsește terenul extrem de supărat pe decizia norvegianului. „Nu poate juca în fiecare meci, trebuie să avem grijă de el”, s-a apărat fostul mare atacant al lui United.

Avertisment pentru managerul celor de la Manchester United. Mesajul clar trimis de Cristiano Ronaldo

Se pare că starul portughez nu ar fi fost mulțumit de cum a gestionat Solskjaer această situație. Supergolgheterul lusitan nu vrea să rateze niciun minut, mai ales că se menține în continuare într-o formă deosebită. Asta i-a și transmis managerului norvegian. „Dacă sunt apt, vreau să joc fiecare meci. De aceea am venit. Dacă nu pot juca, anunț eu” i-ar fi transmis Ronaldo managerului.

Portughezul vrea să vadă schimbări importante la echipă, inclusiv la modul cum joacă aceasta. Ronaldo are ambiții mari, vrea să redevină campion în Anglia, dar știe că nu are mult timp. Așa că încearcă să grăbească un pic lucrurile. Jucătorul și managerul ar fi avut o discuție, dar care s-a desfășurat normal. Solskjaer i-a explicat că nu vrea să riște o accidentare, dar a fost de acord să îl întrebe pe fotbalist dacă se simte bine, înainte de a lua o decizie.

”Eu sunt managerul aici, deciziile le iau eu”. Solskjaer, curajos în fața presei

Pentru norvegian și United urmează o perioadă vitală, cu partide cu rivalele importante din Premier League. Acum se va vedea dacă echipa chiar poate lupta la titlu, alături de Liverpool, Manchester City și Chelsea. De aceea, managerul „diavolilor” încearcă să controleze tensiunea și presiunea din lot.

Eu sunt managerul aici, așa că voi lua ce decizii consider că sunt mai bune. Îlș înțeleg pe Cristiano, doar și eu vreau să îl văd jucând meci de meci. Este un fotbalist unic, ne bucurăm că putem să îl avem cu noi. Dar, din păcate, nu poate să joace meci de meci. Fizic, este imposibil, chiar și pentru el. De aceea, uneori, trebuie să îl odihnim, chiar dacă este în mare formă. Am disuctat toate aceste aspecte, nu este absolut nicio problemă, a lămurit lucrurile Solskjaer.

Pentru United urmează un meci deosebit de greu, cu Leicester, în deplasare.