Cristiano Ronaldo continuă seria atacurilor la adresa lui Erik ten Hag. ”M-am simțit provocat de către antrenor”

Ștefănescu Dragoș 18.11.2022, 09:42
Cristiano Ronaldo continuă seria atacurilor la adresa lui Erik ten Hag. ”M-am simțit provocat de către antrenor”

Interviul oferit de Cristiano Ronaldo jurnalistului britanic Piers Morgan a produs un adevărat cutremur la Manchester United. Lusitanul a lansat atacuri la adresa mai multor personaje importante de pe Old Trafford. Dintre toți, se pare că Ronaldo este cel mai supărat pe Erik ten Hag. Starul portughez a povestit întregul incident de la finalul partidei cu Tottenham. Totodată, el a subliniat atitudinea lipsită de respect pe care tehnicianul olandez a avut-o față de el.

Un nou atac al lui Cristiano Ronaldo la adresa lui Erik ten Hag

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United în vara anului trecut nu a fost de bun augur. Lusitanul s-a lovit încă de la început de mai multe piedici. În scurt timp, Ronaldo a devenit omul problemă de pe Old Trafford, iar plecarea sa de la United este iminentă.

Sătul de întreaga situație, Cristiano Ronaldo a ieșit la atac. Lusitanul a oferit un interviu incendiar jurnalistului britanic Piers Morgan, în cadrul căruia a făcut mai multe declarații dure. Principalul vizat al atacurilor lui Ronaldo a fost Erik ten Hag. Lusitanul a povestit și incidentul petrecut la finalul partidei cu Tottenham, care a produs ruptura finală dintre el și tehnicianul batav. Portughezul a subliniat că s-a simțit jignit de faptul că antrenorul voia să-l trimită pe teren pentru doar 3 minute. Ronaldo este convins că ten Hag a făcut special acest lucru, doar pentru a-l umili. În plus, a explicat că nu a fost singurul care a părăsit banca de rezerve înaintea terminării meciului, alți opt jucători făcând același lucru.

Piers, voi fi sincer cu tine, poate regret cumva că am părăsit stadionul la amicalul cu Rayo Vallecano. Poate sau poate nu, nu știu. Este dificil să spun cu siguranță, dar să spunem că regret. În același timp, m-am simțit provocat de către antrenor. Nu permit ca un antrenor să îmi dea doar trei minute într-un joc. Scuze, nu sunt acel tip de jucător. Sunt conștient de ce pot oferi echipei (n.red. despre meciul cu Tottenham).

Am fost eu și alți opt jucători, dar au vorbit doar despre mine. Toată lumea face asta. Anul trecut, mulți jucători procedau la fel.

La meciul acela, au mai plecat opt jucători, dar au vorbit doar despre oaia neagră, adică despre mine. Am înțeles, mi-am cerut scuze antrenorului, iar acel capitol a fost închis pentru mine. (…).

Bine, nu mă bagi contra lui Manchester City din respect pentru cariera mea, dar vrei să intru trei minute împotriva lui Tottenham. Nu are niciun sens. Cred că a făcut-o intenționat”, a spus Cristiano Ronaldo.

Ronaldo s-a simțit trădat de Manchester United

Cristiano Ronaldo a explicat în cadrul interviului că s-a simțit trădat de Manchester United. Mai exact, lusitanul a dezvăluit că antrenorul și mai multe persoane din conducerea clubului au încercat să-l forțeze să plece în această vară. În plus, Ronaldo a subliniat că de la revenirea pe Old Trafford a fost transformat în ”oaia neagră” a clubului.

Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ”oaia neagră”. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.”, a spus Ronaldo.