Cristiano Ronaldo, împărat pe Instagram în fața lui Leo Messi! Suma pe care o primește portughezul a atins un nivel istoric

Catinca Giosanu 09.07.2021, 12:20
Cristiano Ronaldo, împărat pe Instagram în fața lui Leo Messi! Suma pe care o primește portughezul a atins un nivel istoric

Cristiano Ronaldo are sute de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Starul internațional este împărat pe Instagram în fața lui Leo Messi! Suma pe care o primește portughezul a atins un nivel istoric. Câți bani îi intră în cont faimosului sportiv?

Cristiano Ronaldo, împărat pe Instagram în fața lui Leo Messi!

Și Dwayne The Rock Johnson se bucură de o mare popularitate în mediul online. El are 252 de milioane de fani, în timp ce Ariana Grande este foarte aproape cu 250 de milioane. Această popularitate în spațiul virtual se plătește incredibil de bine. Uimitor este faptul că fotbalistul a reușit să detroneze vedetele de la Hollywood sau din showbiz în această ierarhie.

Cristiano Ronaldo a ajuns pe primul loc în topul celebrităților de pe Instagram după ce a atins cifra de 308 de milioane de urmăritori. Fotbalistul portughez va putea cere o sumă impresionantă sponsorilor de euro pentru o postare! Are mari șanse să primească dublu față de cât încasa până acum, adică 900 de mii de euro.

Dintre sportivi, doar Leo Messi mai apare în top 10. Acesta este pe locul 7, cu 224 de milioane de urmăritori, în timp ce Neymar este pe 16.

Suma pe care o primește portughezul a atins un nivel istoric

Dintr-o singură postare pe Instagram, Cristiano Ronaldo se bucură de nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari. De scurt timp, vedeta cunoscută mai ales pentru performanța din domeniul fotbalului a devenit cea mai bine plătită vedetă de pe rețeaua de socializare deținută de Facebook. Partea interesantă este că, în drumul său spre succes, a depășit nume grele din industria divertismentului. Ca referință, Dwayne The Rock Johnson primește aproximativ 1,5 milioane de dolari pentru a promova un produs pe contul său.

Conform estimărilor, Cristiano Ronaldo încasează anual 40 de milioane de euro doar de la Instagram, mai mult decât salariul său de jucător la Juventus, care este de 31 de milioane de euro.

De la începutul lui 2021, el a atras 125 de milioane de fani pe contul său de Instagram, iar pe toate rețelele de socializare ajunge la peste 550 de milioane de urmăritori.

Top 10 cele mai bine plătite vedete pe Instagram

1 Cristiano Ronaldo – $1.6m
2 Dwayne Johnson – $1.52m
3 Ariana Grande – $1.51m
4 Kylie Jenner – $1.49m
5 Selena Gomez – $1.46m
6 Kim Kardashian – $1.41m
7 Lionel Messi – $1.16m
8 Beyoncé Knowles – $1.14m
9 Justin Bieber – $1.1m
10 Kendall Jenner – $1.05m

Urmăriți Playsport.ro și pe