Cristiano Ronaldo, între Inter și o revenire la Real Madrid! Cum a apărut la orizont inclusiv varianta Barcelona

Moldoveanu Camelia / 19.01.2022, 22:51
Cristiano Ronaldo, între Inter și o revenire la Real Madrid! Cum a apărut la orizont inclusiv varianta Barcelona

Manchester United pare să fie tot mai aproape de a-și pierde vedeta, asta după ce Cristiano Ronaldo și-a exprimat unele nemulțumiri. Starul portughez are deja variante, printre care se numără: Inter, Real Madrid sau chiar Barcelona.

Cristiano Ronaldo pare tot mai departe de United și tot mai aproape de un transfer

Revenit la Manchester United după 12 ani, Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în 21 de meciuri. Cu toate că în contul personal și-a trecut un număr impresionant de reușite, „diavolii roșii” ocupă doar locul șapte în Premier League.

Situația de la Manchester United a provocat multe discuții în rândul specialiștilor, majoritatea considerând că Ronaldo nu o să mai continue pe Old Trafford dacă echipa sa nu se califică în Liga Campionilor. Mai mult, nici noul antrenor, Ralf Rangnick, nu este neapărat pe placul starului, în ciuda faptului că săptămâna trecută și-a exprimat susținerea față de tehnician.

La toate aceste evenimente se adaugă și faptul că de curând CR7 s-a plâns de atitudinea colegilor de vestiar. Acesta a spus că tinerii nu acceptă sfaturi de la cei cu mai multă experiență, lucru care îl deranjează destul de mult. De ce îl deranjează? Pentru că Ronaldo își dorește ca echipa sa să se califice în Champions League, condiție pe care reprezentanții lui urmează să i-o comunice viitorului director executiv, Richard Arnold.

Ar putea fi coleg cu Messi sau s-ar putea întoarce la Real Madrid. Barcelona ar mai fi o variantă

În ultima vreme s-a tot vorbit despre nemulțumirile lui Ronaldo și despre faptul că vrea să câștige trofee atâta timp cât o să mai joace fotbal. Plus că, nu are de gând să se oprească prea curând și visează să-l depășească pe Zlatan la longevitate.

Astfel, The Sun a făcut găsit cinci posibile destinații pentru Cristiano Ronaldo. PSG ar fi o variantă bună, mai ales dacă este să ne uităm la bugetul de care dispune echipa. Mai mult, „un parteneriat cu Messi ar putea fi piesa finală dintr-un puzzle care ar putea aduce Champions League pe Parc des Princes.

Nici varianta Real Madrid nu este exclusă, „deși a câștigat tot ce era de câștigat în Spania, o revenire la Madrid poate fi în cărți”. O altă variantă „de tradiție” ar fi chiar clubul care l-a format, Sporting Lisabona. Mama fotbalistului își dorește din tot sufletul să-și vadă iar copilul jucând acasă.

Pe listă s-ar mai adăuga și Inter, însă nu cel din Europa, ci Inter Miami. „Beckham caută un transfer de marcă după ce s-a despărțit de Blaise Matuidi, iar Ronaldo este una dintre țintele vehiculate”, scrie sursa citată.

Și nu în ultimul rând, Barcelona. The Sun relatează faptul că: „Un ziar din Spania a glumit recent, scriind că Ronaldo s-a propus la Barcelona pentru că e nefericit la Manchester United. Deși articolul s-a vrut a fi o farsă, Barcelona chiar are nevoie de un marcator, iar declarația oferită de președintele Joan Laporta – ‘Barca s-a întors!’ – sugerează că echipa se află în căutarea unui star în atac”