Cristiano Ronaldo, mesaj superb pentru cei 400 de milioane de următori de pe Instagram! Cum s-a îmbrăcat startul lui Manchester United

Moldoveanu Camelia / 22.02.2022, 12:57
Cristiano Ronaldo, mesaj superb pentru cei 400 de milioane de următori de pe Instagram! Cum s-a îmbrăcat startul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a strâns peste 400 de milioane de urmăritori pe Instagram, motiv pentru care le-a transmis un mesaj fanilor. Însă, ținuta aleasă a atras atenția tuturor. Se pare că starul lui Manchester United a dat o mică avere pe un singur pulover din cașmir gri.

Mesaj pentru cei peste 400 de milioane de urmăritori

Fotbalistul legitimat la Manchester United este cel mai urmărit om de pe rețelele de socializare. Astfel, Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă: 400 de milioane de urmăritori pe Instagram. Pentru a le mulțimi fanilor, fotbalistul a postat un video în care este cu zâmbetul până la urechi. Starul este convins că mai poate strânge încă 1-2 milioane de fani.

Bună băieți! 400 de milioane de urmăritori… Ce număr. Acum pot spune: „Da” . Este fantastic, un moment grozav pentru mine. Fără tine nimic din toate acestea nu ar fi posibil. Din suflet, vă mulțumesc foarte mult pentru tot. Mergem pe încă un milion, sau încă două milioane ”, a spus Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo poartă un pulover de mii de euro

Pe lângă filmulețul cu care a atras peste 33.000.000 în mai puțin de 24 de ore,  Cristiano Ronaldo a atras atenția fanilor și cu ținuta sa. Fotbalistul a purtat un pulover de cașmir gri, iar pe piept are inițialele „CD”.

Este vorba de un pulover din tricot de cașmir gri, cu guler înalt, împodobit cu inițialele „CD” , de la marca de lux Christian Dior. Piesa achiziționată de Cristiano Ronaldo costa 2.100 de euro și a făcut furori printre fanii starului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo, live pe Instagram din greșeală

Recent, Ronaldo a intrat live pe Instagram din greșeală. Portughezul le-a arătat celor 700.000 de persoane care-l urmăreau în acel moment o parte din grădina din spatele casei sale. Apoi filmarea l-a înfățișat pe starul portughez în timp ce se afla în saună și turna apă pe pietre pentru a produce mai mult abur. Reacțiile nu a întârziat să apară. Fostul său coleg de la Manchester United, Rio Ferdinand i-a scris: ”Ce faci frate?”.

Fluxul live aleatoriu i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Ronaldo a făcut clic accidental pe butonul greșit din aplicația de socializare. Astfel, un fan al lui United i-a lăsat un comentariu amuzant pe Twitter:

Ronaldo are 400 de milioane de urmăritori pe Instagram și nici măcar nu știe cum funcționează.”

Un fan al lui Arsenal a avut și el un comentariu haios despre live-ul lui Ronaldo:

De ce Ronaldo doar se coace într-o saună, într-o magazie, fără să rostească niciun cuvânt pe live-ul de pe Instagram”.