Cristiano Ronaldo se gândește la momentul retragerii! Unde ar putea starul portughez să-și încheie cariera

Bordei Radu / 04.05.2021, 15:10

Cristiano Ronaldo se gândește la momentul retragerii! Chiar dacă încă este unul din cei mai buni atacanți din lume, veteranul celor de la Juventus și-a stabilit deja planul pentru retragere. Nu se va întâmpla în viitorul apropiat, pentru că CR7 este încă într-o condiție fizică ireproșabilă. Chiar dacă nu mai are viteza de explozie din tinerețe, Ronaldo a devenit un prădător în careu.

Portughezul a devenit unul din cei mai buni marcatori din istorie. Chiar dacă are 36 de ani, superstarul portughez încă mai caută să câștige Liga Campionilor și Balonul de Aur. Presa lusitană știe, însă, până când mai vrea să joace Ronaldo.

Cristiano Ronaldo se gândește la momentul retragerii! Unde ar putea starul portughez să-și încheie cariera

În fotbalul din ziua de azi, vârsta nu mai reprezintă un factor. Cristiano Ronaldo sau Zlatan Ibrahimovic sunt cele mai bune exemple. La aproape 40 de ani, suedezul încă face senzație în Serie A și trage de unul singur Milanul după el. Nici Cristiano Ronaldo nu este departe.

Portughezul mai are un an contract cu cei de la Juventus, dar totul depinde de locul ocupat de „Bătrâna Doamnă” la finalul sezonului. Dacă torinezii nu vor prinde Liga Campionilor, Ronaldo nu va mai continua în Italia. Portughezul mai caută să se lupte pentru trofee importante.

Cu toate acestea, presa portugheză anunță marea veste: Ronaldo s-ar putea întoarce să își termine cariera acasă.

40 de ani este vârsta la care s-ar retrage starul lusitan

Cotidianul Record informează că atacantul de la Juventus și-a stabilit deja viitorul. Portughezul ar urma să joace până la 40 de ani. Mai mult, lusitanul ar fi tentat să se întoarcă chiar la echipa care l-a lansat. Astfel fanii lui Sporting ar avea șansa să îl vadă din nou la lucru pe cel mai bun produs din istoria clubului. Ronaldo s-a lansat în tricoul alb-verde și a fost promovat la prima echipă de către Loți Boloni.

O altă variantă ar fi o destinație în afara Europei. Jurnaliștii informează că Ronaldo ar dori să joace mai mult de plăcere în ultimii ani ai carierei, după o viață la nivel înalt. La fel ca și Lionel Messi, CR7 este tentat de o aventură peste Ocean, în MLS. Cu toate acestea, problemele legate de procesul în care este acuzat că ar fi violat un model, ar putea împiedica acest lucru.

Deocamdată, însă, este greu de crezut că portughezul va alege un astfel de drum, cel puțin în următoarele două sezoane. Ronaldo este încă îndrăgostit de trofee și recorduri.