Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho, jigniți grav de președintele lui Real Madrid. Noi înregistrări cu Florentino Perez: ”Un bolnav și un needucat”

Moldoveanu Camelia / 14.07.2021, 12:06
Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho, jigniți grav de președintele lui Real Madrid. Noi înregistrări cu Florentino Perez: ”Un bolnav și un needucat”

Au ieșit la iveală noi afirmații ale lui Florentino Perez, președintele lui Real Madrid. Acesta i-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho. Omul de afaceri spaniol îi caracterizează în mod direct ca fiind doi „imbecili”.

Perez, jigniri dure la adresa lui Cristiano Ronaldo și a lui Jose Mourinho

Înregistrările ieșite la iveală sunt din octombrie 2012, atunci când Florentino Perez se afla în a doua etapă a carierei sale de director „blanco”. Atacurile dure la adresa starurilor portugheze, Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho, au devenit repede virale, fiind unele dure și fără menajamente. Practic, președintele Realului îi caracterizează pe cei doi ca fiind total „imbecili”.

Ronaldo? Eşti nebun. Este un imbecil, un leneş. Crezi că e nromal, dar nu este. Dacă ar fi, nu ar face lucrurile pe care le face. Jorge Mendes (n.r. impresarul starului) nu îl influenţează cu nimic, la fel cum nu face nici cu Mourinho. Zero! Vorbim despre doi oameni cu un ego imens, ambii nepoliticoşi, care nu văd realitatea. Ar câştiga amândoi mai mulţi bani dacă ar face lucrurile diferit. Sunt doi anormali”, este auzit Perez că spune în înregistrarea audio, potrivit El Confidencial.

Mai mult, Cristiano Ronaldo este numit „nebun” și „bolnav” (mental). Se pare că felul în care se comporta la Real Madrid în scotea din minți pe Florentino Perez, cu toate că starul care evoluează acum la Juventus a fost foarte iubit de fanii echipei din Spania.

Este nebun. Tipul este un imbecil, un bolnav. Crezu cp tipul asta este normal, dar nu este normal, dacă nu, n-ar face toate aceste lucruri pe care le face. Ultima prostie pe care a făcut-o, de l-a văzut toată lumea de pe glob. De ce crezi că face prostia asta?”, a mai spus președintele celor de la Real Madrid.

Perez despre Jose Mourinho: „El este nebun. Ești un rah**”

„Ploaia” de cuvinte jignitoare s-a îndreptat cu putere și către Jose Mourinho. Președintele celor de la Real Madrid a avut doar cuvinte denigratoare la adresa antrenorului portughez care a dus echipei un procent de victorii de 71,91%. Cel care antrenează în prezent echipa AS Roma, a fost pe banca tehnică din Madrid din 31 mai 2010, până pe 1 iunie 2013.

Ăsta este nebun. Acesta este unul dintre efectele Madridului. Este un altul care nu are cap și tipii aceia pe care Real Madrid îi mănâncă. Chiar acum este terminat și Mourinho este un imbecil. Nu este că nu vrea să joace… Bine, este puțin anormal. Conduce fără carnet… Acestea fiind spuse, presiunea l-a copleșit și asta din cauză că este bolnav. Dar celuilalt nu-i pasă că este bolnav pentru că îl ucide. – Este un rah**”, a mai spus președintele Real Madrid în înregistrarea audio.