Cristiano Ronaldo, stop la opulență! Noul antrenor al lui United îl pune pe jar pe portughez

Moldoveanu Camelia / 01.12.2021, 08:37
Cristiano Ronaldo, stop la opulență! Noul antrenor al lui United îl pune pe jar pe portughez

Ralf Rangnick, noul antrenor al Manchester United, nu se lasă intimidat de starurile pe care urmează să le antreneze. Cristiano Ronaldo este primul pe „lista pedepsiților”, iar tehnicianul i-a impus o regulă care l-ar putea enerva cumplit pe portughez. Luxul și opulența trebuie să se desprindă de imaginea CR7.

Ralf Rangnick îi cere lui Cristiano Ronaldo să renunțe la lux și opulență

Se pare că Ralf Rangnick vrea să impună la Manchester United regulile pe care le avea la RB Leipzig. Germanul o să ocupe banca tehnică de pe Old Trafford cel puțin până la finalul sezonului, însă nu vrea să se modeleze pe ce a găsit la echipă.

Potrivit Mirror, Ralf Rangnick ține foarte mult la imaginea echipei sale. Astfel, el le-a impus jucătorilor de la RB Leipzig să folosească în timpul competițiilor doar mașinile firmei. Practic, să-și lase bolizii în garaj câtă este vorba despre fotbal. Nu doar că ajută prin susținerea sponsorului din domeniul auto, dar rupe și din aura de opulență care îi înconjoară pe unii fotbaliști.

Cu alte cuvinte, Cristiano Ronaldo este primul pe „lista pedepsiților”. Starul portughez a făcut senzație în UK cu mașinile sale de lux. Ultima achiziție este un Bentley Flying Spur de aproape 300.000 de euro. Este cunoscută pasiunea lui CR7 pentru mașini, deținând, printre altele, următoarele mărci: Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Mercedes și Range Rover.

O să fie cel puțin interesantă imaginea lui Cristiano Ronaldo știrbită de lux și opulență. Jucătorii lui Manchester United ar trebui să se deplaseze doar cu firma producătoare de automobile care sponsorizează clubul, adică Chevrolet.

În afara podiumului pentru prima oară din 2010

Cristiano Ronaldo încă este unul dintre cei mai buni fotbaliști, chiar și la 36 de ani. Jucătorul lui Manchester United este nelipsit din lista nominalizărilor la Balonul de Aur din 2004 până în prezent. Acesta a și câștigat de cinci ori acest trofeu, făcându-l al doilea cel mai titrat din această ierarhie, sub rivalul său.

Anul 2021 nu a fost cel mai prolific pentru lusitan. El și-a trecut în cont Cupa și Supercupa Italiei, alături de Juventus, a fost cel mai bun marcator din Serie A, dar „bătrana doamnă” a terminat doar pe locul 4, prinzând in extremis ultimul loc de Ligă din Italia.

Transferul în Premier League a creat multă vâlvă în ultima zi a perioadei de transferuri, dar portughezul a revenit pe „Old Trafford”, acolo unde trage echipa după el.

În 2010, el termina tot pe locul șase în cursa pentru prestigiosul trofeu. Atunci, podiumul a fost completat de trei jucători legitimați la FC Barcelona: Andres Iniesta, Xavi Hernandez și Lionel Messi. Deși primii doi au câștigat Cupa Mondială alături de naționala Spaniei, argentinianul a plecat acasă cu Balonul de Aur