Cristiano Ronaldo, susținere uriașă după ce a anunțat decesul unuia dintre gemeni. Reacția avută de mama starului portughez

Catinca Giosanu 19.04.2022, 08:35
Cristiano Ronaldo, susținere uriașă după ce a anunțat decesul unuia dintre gemeni. Reacția avută de mama starului portughez

Cristiano Ronaldo trece prin momente cumplite! Starul portughez este devastat după ce partenera sa, Georgina, a pierdut unul dintre gemenii cu care era însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de către CR7 prin intermediul rețelelor de socializare. Faimosul fotbalist a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate în aceste momente de mare tristeţe. Prietenii săi, dar și familia au reacționat imediat.

Cristiano Ronaldo, devastat după ce și-a pierdut unul dintre copii

Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit la scurt timp după ce a văzut lumina zilei. Vestea bună este că fetița cuplului a supraviețuit.

Cunoscutul fotbalist este foarte îndurerat după ce unul dintre gemenii săi a murit. El a recunoscut că doar fetița pe care Georgina a adus-o pe lume luni, 18 aprilie, le dă putere să treacă peste această grea încercare.

Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, este îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna.”, se arată în comunicatul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez.

Cum s-au cunoscut Georgina și Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt într-o relație din 2016, iar viața femeii s-a schimbat radical de atunci. Dar nu în rău, ci în bine. De la o viață sărăcăcioasă, bruneta a ajuns să ducă o viață de lux.

Fostul model lucra într-un magazin de articole vestimentare când s-a cunoscut cu jucătorul portughez legitimat la Manchester United. Acum, însă, a ajuns să circule cu bolizi de lux.

Bruneta nu are o relație foarte bună cu rudele sale. În orice caz, familia portughezului, dar și prietenii săi au reacționat la auzul veștii că unul dintre gemenii cuplului s-a stins din viață la naștere.

Cum a reacționat mama lui Ronaldo

Mama lui Cristiano Ronaldo Dolores Aveiro, și sora sa, Katia Aveiro, au avut reacții scurte pe rețelele de socializare. Cele două au postat mai multe ”emoticoane” triste în dreptul mesajului transmis de către atacantul portughez.

Marcus Rashford a simțit și el nevoia să îi transmită un mesaj de susținere lui Ronaldo.

Gândurile mele sunt cu tine și Georgina, frate! Îmi pare atât de rău…”, a fost mesajul transmis de acesta.

Și fostul internațional brazilian Felipe Melo s-a întrisat când a aflat despre tragedia care s-a produs în urmă cu doar câteva ore.

Dumnezeu are grijă de toate, condoleanțe și putere legendă!”, a scris acesta pe Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe