Socrul lui Ion Ion Țiriac a murit din cauza unui viciu teribil! S-a aflat adevărul despre bunicul celor doi copii ai fiului lui Ion Țiriac

Giosanu Catinca / 18.04.2022, 14:55
Socrul lui Ion Ion Țiriac a murit din cauza unui viciu teribil! S-a aflat adevărul despre bunicul celor doi copii ai fiului lui Ion Țiriac

Ion Ion Țiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ileana Lazariuc. Cei doi s-au iubit mai bine de 15 ani de zile, relație din care au rezultat doi copii. Despre povestea lor s-a vorbit mult timp, chiar și după ce acesta a cerut-o în căsătorie pe Sorana Cîrstea.

Ion Ion Țiriac a divorțat de Ileana Lazariuc în 2017, dar publicul larg a aflat în 2019. Mai târziu a ieșit la iveală și cauza decesului socrului lui Ion Ion Țiriac. Bărbatul s-a stins din viață din cauza unui viciu. Ce obișnuia să facă tatăl Ilenei Lazariuc.

A murit după ce și-a cerut iertare copiilor

Tatăl Ilenei Lazariuc avea darul băuturii, după cum arată cei de la wowbiz.ro. Acest viciu a dus la desfacerea căsătoriei cu solista Anastasia Lazariuc. Cei doi ajunseseră să nu se mai înțeleagă din cauza viciului pe care îl avea socrul lui Ion Ion Țiriac.

Cântăreața nu a mai suportat ieșirile soțului și a ales să îl părăsească, concentrându-se pe carieră și copii.

Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci când am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine. (…)

Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar, între mine şi pahar, el a ales paharul!

Ca mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil.”, a mărturisit artista în emisiunea ”Veranda” de la Jurnal TV.

”Asta este o mare mulţumire de-a mea, că el şi-a cerut iertare”

Ileana Lazariuc visa și ea la o familie model. Femeia a fost foarte afectată de pierderea tatălui. Ea a suferit la fel de mult și după ce s-a despărțit de fiul omul de afaceri Ion Țiriac. Despărțirea de Ion Ion Țiriac s-a produs la câțiva ani distanță.

Chiar au fost multe momente când mi-a lipsit tatăl, dar cred că ele au compensat enorm… şi mama, şi bunica! Crăciun, zile de naştere, toate momentele importante… după ce am crescut, am mai ţinut eu legătura cu el, i-am arătat şi pozele cu copiii, şi-a văzut şi nepoatele, fratele meu are două fete. Acum, asta este o mare mulţumire de-a mea, că el şi-a cerut iertare şi eu l-am iertat!”, a povestit Ileana Lazariuc.

După ce a divorțat de Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac și-a refăcut rapid viața. Sorana Cîrstea este cu 13 ani mai tânără decât fiul magnatului român, dar asta nu a reprezentat un impediment pentru niciunul dintre ei.