Cristina Neagu a semnat cu CSM București pe încă doi ani. Va câștiga o avere

Moldoveanu Camelia / 29.12.2021, 12:29
Cristina Neagu a semnat cu CSM București pe încă doi ani. Va câștiga o avere

CSM București a făcut anunțul cel mare: Cristina Neagu a semnat încă un contract. Cea mai valoroasă handbalistă a lumii urmează să petreacă încă cel puțin doi ani la echipa din Capitală.

Cristina Neagu rămâne la CSM București

Cea mai valoroasă handbalistă a lumii rămâne la CMS București pentru încă cel puțin doi ani. Cristina Neagu a semnat o nouă înțelegere, iar anunțul a fost făcut chiar de către echipa sa.

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017.

Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Mult succes, Cristina Neagu!”, se arată în comunicatul celor de la CSM, postat pe site-ul oficial.

 

Ce salariu urmează să încaseze Cristina Neagu și care este marele ei obiectiv până la finalul carierei

Neagu câștiga până acum 17.500 de euro pe lună, dar după semnarea noului contract, salariul acesteia va ajunge la aproximativ 20.000 de euro. Interul stânga va juca până în 2024 la campioana României și va continua la CSM București și după finalul carierei.

Românca speră să mai câștige o dată Liga Campionilor până la finalul carierei, asta deși CSM București are probleme în campionat și trebuie să tragă tare pentru a termina pe primul loc.

Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediție a Jocurilor Olimpice. Probabil va fi ultima. În acest an, nu voi mai participa la nicio acțiune a echipei naționale. Mă voi întoarce în 2022. Vreau să iau o pauză, am nevoie din punct de vedere fizic și psihic. Îmi doresc în continuare să fac performanță la echipa națională.”, a declarat Cristina Neagu.

Transfer de ultim moment la CSM Bucureşti

CSM București și-a întărit lotul zilele trecute. Echipa feminină de handbal a anunțat transferul lui Samara Da Silva Vieira, sâmbătă, 13 decembrie, pe pagina de Facebook a clubului.

Bine ai venit, Samara, în familia #CSMB!”, au anunțat cei de la CSM, pe pagina oficială a clubului.

Conducătorii grupării bucureștene au monitorizat-o mai mult timp pe sportiva braziliană. Fiind plăcut impresionați de ceea ce au văzut, ei au decis să o aducă în lot.

Pentru cei care nu știu, Silva a jucat în tur pentru Dunărea Brăila, dar aceasta a mai evoluat în România la CSM Râmnicu Vâlcea, cu care a câştigat titlul în 2019 şi Supercupa României în 2018.

Samara Da Silva, fostă jucătoare la HSG Blomberg-Lippe (Germania), Uskudar BSK (Turcia) şi Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), a participat cu naţionala Braziliei la Campionatul Mondial din Spania.