Cristina Neagu, reacție furtunoasă! Zalăul lui Tadici, acuzat de blat cu Rapid: „Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați la o parte. Oribil”

Octavian Vasilescu / 26.05.2022, 21:30
Cristina Neagu, reacție furtunoasă! Zalăul lui Tadici, acuzat de blat cu Rapid: „Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați la o parte. Oribil”

Cristina Neagu (33 de ani) a lansat acuzații extrem de dure după penultima etapă din Liga Națională de handbal feminin.

CSM București și CS Rapid se vor duela de la distanță în ultima etapă pentru câștigarea titlului național. Joi, în penultima rundă, ambele echipe și-au câștigat meciurile.

Cristina Neagu a făcut acuzații grave

Liderul Rapid a trecut fără emoții de SCM Craiova, scor 36-26. De partea cealaltă, CSM București a avut mari emoții cu HC Zalău, în deplasare. Cristina Neagu&Co au fost conduse la pauză, scor 15-12, dar s-au impus în final, scor 26-24. Dacă CSM București n-ar fi câștigat, Rapid ar fi fost campioană.

Cristina Neagu a reacționat dur la finalul partidei și a lansat un atac pe Facebook:

Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați… la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte.

Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls (n.r. mândră de noi, fetelor), a scris interul Cristina Neagu.

Neagu i-a „înțepat” și pe arbitrii Alin Gherman și Adrian Moldovan, spunând că Zalăul a jucat în 9 oameni. Vedeta CSM-ului a înscris 11 goluri la Zalău, din 14 aruncări.

Rapid nu a avut mari probleme cu HC Zalău, echipă pregătită de legendarul Gheorghe Tadici. Liderul a câștigat ambele jocuri, scor 25-20 și 26-19. Cristina Neagu acuză faptul că Zalăul s-ar fi dat la o parte din calea Rapidului.

Titlul se acordă în ultima etapă

Tensiunea va atinge cote maxime în ultima etapă din Liga Națională de handbal feminin. Rapid și CSM București se vor lupta pentru titlu, duminică, de la ora 15:30.

Rapid va avea o misiune mai dificilă. Liderul va înfrunta ocupanta locului 3, SCM Râmnicu Vâlcea, în deplasare. CSM București va primi vizita celor de la Baia Mare, ocupanta locului 6.

De asemenea, Bent Dahl este secundul lui Adi Vasile la echipa națională a României și antrenorul principal de la Vâlcea.

CSM București stă mai bine la meciurile directe. „Tigroaicele” au învins Rapidul în două rânduri, scor 38-30 și 28-27.

Situația în clasament

  1. Rapid – 66 pct.
  2. CSM București – 65 pct.
  3. SCM Râmnicu Vâlcea – 55 pct.