Handbalista care s-a iubit cu Adi Vasile, antrenorul CSM București și selecționerul României. Au fost împreună multă vreme

Giosanu Catinca / 02.05.2022, 17:23
Handbalista care s-a iubit cu Adi Vasile, antrenorul CSM București și selecționerul României. Au fost împreună multă vreme

Adi Vasile, antrenor principal la CSM București și selecționerul naționalei de handbal feminin, s-a iubit cu o handbalistă care a evoluat pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, Rapid, Viborg, dar și pentru CSM București.

Cine este handbalista care s-a iubit cu Adi Vasile

Cristina Vărzaru, căci despre ea este vorba, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de antrenorul român, după ce s-a despărțit de Petre Brănișteanu. Fostul mare baschetbalist era cu 21 de ani mai mare decât Cristina Vărzaru. Astfel, că relația dintre ei nu a durat prea mult. Până la urma, fosta mare handbalistă s-a despărțit de iubitul mai mare cu 21 de ani, Petre Brănișteanu și s-a cuplat cu Adi Vasile.

Antrenorul celor de la CSM București nu a rezistat nici el foarte multe lângă celebra sportivă. Cei doi au spus că vor să își întemeieze o familie, dar nu le-a ieșit. Cu toate că părinții antrenorului lui CSM București își doreau să devină bunici, visul le-a fost spulberat.

Adevărul despre relația celor doi

După ce și-a încheiat socotelile cu Cristina Vărzaru, selecționerul naționalei de handbal feminin s-a combinat cu fosta iubită a DJ-ului Valentin Bărbulescu. Delia Tudose și Valentin Bărbulescu fusese împreună timp de 12 ani.

Adi Vasile și Delia Tudose au fost plecați pe insula Mykonos, unde au petrecut o vacanță de vis.

Adi Vasile o duce bine și pe partea profesională. În 2021, el a fost numit selecționerul naționalei de handbal feminin, ocupând în același timp banca tehnciaă a celor de la CSM București.

Este extrem de onorant să fiu în această poziţie. Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale… o echipă naţională cu care am crescut la televizor. Este un drum pe care de abia aştept să-l începem. Eu şi staff-ul meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv de a ne califica la JO de la Tokyo.”, spunea Adrian Vasile, în urmă cu un an.