Critici dure de la CTP pentru Simona Halep după eșecul cu Ons Jabeur: „E o fisură-n jocul ei dintotdeauna”

Moldoveanu Camelia 04.05.2022, 15:49
Critici dure de la CTP pentru Simona Halep după eșecul cu Ons Jabeur: „E o fisură-n jocul ei dintotdeauna”

Simona Halep a pierdut meciul contra Ons Jabeur, scor 6-3, 6-2, la Mutua Madrid Open. CTP, un fin cunoscător al tenisului, a comentat prestația campioanei României și a explicat care este cea mai mare „fisură”.

Simona Halep a fost atacată în punctul slab. CTP a dezvăluit: „Știți cum se numește asta? Bambilici”

Cu toate că Simona Halep era văzută ca posibilă câștigătoare a marelui trofeu de la Madrid, constănțeanca a pierdut în fața lui Ons Jabeur. Campioana României și-a ieșit din minți în cel de-al doilea set, atunci când și-a dat seama că este dominată total.

CTP a analizat meciul Simonei Halep. Jurnalistul a observat faptul că Ons Jabeur a reușit să o atace pe româncă acolo unde are o „fisură” în joc:

Nu știu câți dintre noi ar putea să nu se enerveze într-o situație asemănătoare, chiar dacă nu jucăm tenis. Dacă jucam table, să spunem, și adversarul dă de trei ori la rând 6-6… La șah n-ai de ce să te enervezi, acolo doar să răstorni tabla, ca-n Cișmigiu. Jabeur e o jucătoare ieșită de comun! Scurtele pe care le-a pus sunt înspăimântătoare. A pus o scurtă în jumătate de metru de fileu și cu efect invers.

E foarte greu. Să pui una după alta în felul ăsta, a terminat-o psihic pe Simona. Repet, asta e o fisură din jocul ei, dintotdeauna. Când se apropie de fileu, se sperie. Știți cum se numește asta? Bambilici. Joci la fileu ușor, cu partenerul, mingi cu efect, ușoare, învârtite, numai acolo, în zona aia, că să te obișnuiești pentru a manevra astfel de mingi.”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Liga Digisport.

Ons Jabeur a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei

După meci, Jabeur oferit un scurt interviu pe teren. Tunisianca a avut numai cuvinte frumoase la adresa Simonei Halep. De asemenea, Ons a dezvăluit că visează să ridice deasupra capului trofeul de la Madrid:

„Mă simt foarte bine aici, în Madrid. Știam că va fi un meci greu, Simona este o campioană adevărată, a câștigat turnee de Grand Slam. Am fost foarte agresivă azi. Sunt foarte fericită pentru atitudinea pe care am avut-o, vreau să o țin tot așa. Visul meu este să câștig aici în Madrid, mă simt foarte bine aici.

Am început mai dificil sezonul, dar acum mă simt bine, joc bine pe zgură și vreau să câștig titlul aici. Diseară mă voi uita la meciul Real Madrid – Manchester City. Nu știu dacă antrenorul mă va lăsa să merg pe stadion, mâine ar trebui să joc în semifinale”, a spus Ons Jabeur, după meciul cu Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe