Criză la Viitorul: 4 jucători sunt infectați și nu vor juca cu Botoșaniul

Marian Cărăvan / 01.04.2021, 21:13
Criză la Viitorul: 4 jucători sunt infectați și nu vor juca cu Botoșaniul

Echipa patronată de Gheorghe Hagi se confruntă cu mari probleme la reluarea campionatului. E criză la Viitorul. 4 jucători sunt infectați și nu vor juca cu Botoșaniul. La finalul acestei săptămâni se reia Liga 1, cu meciurile etapei a 29-a din sezonul regular. Meciul FC Botoșani – Viitorul e duminică, 4 aprilie, de la ora 15:00.

Criză la Viitorul: 4 jucători sunt infectați și nu vor juca cu Botoșaniul

Antrenorul Mircea Rednic e pus în mare dificultate înaintea meciului de duminică. Patru jucători din lotul Viitorului au Covid și au devenit indisponibili pentru cele trei meciuri pe care le mai au dobrogenii de susținut în sezonul regular.

„Puriul” nu se poate baza pe patru jucători pentru duelurile cu FC Botoșani, Gaz Metan și Poli Iași. Pe lângă cele două meciuri din finalul sezonului regular, Viitorul mai are de disputat și restanța cu Poli Iași, din etapa a 24-a.

Lipsesc piese grele din angrenajul formației dobrogene. Patru jucători sunt infectați și nu vor juca cu Botoșani, Mediaș și Iași. Romario Benzar, Marquinhos și Răzvan Grădinaru au fost depistați joi cu noul coronavirus. La nici zile de când colegul lor, Jo Santos, a fost plasat în izolare din aceeași cauză, informează ProSport.

Mircea Rednic nu îi va putea folosi pe cei patru la meciul cu Botoșani, programat duminică, de la ora 15:00.

Criza la Viitorul: 4 jucatori sunt infectati si vor rata meciul cu Botosaniul. Mircea Rednic e pus in dificultate
Criza la Viitorul: 4 jucatori sunt infectati si vor rata meciul cu Botosaniul. Mircea Rednic e pus in dificultate

Viitorul – Poli Iași se rejoacă. Meciul a fost întrerupt din cauza ceții

Din sezonul regular al Ligii 1 mai sunt două etape. Dar se va mai juca un meci, Viitorul – Poli Iași. Cele două echipe s-au întâlnit pe 22 februarie, în etapa a 24-a, însă, din cauza ceții, nu au putut duce meciul până la capăt. Oprit în minutul 68, meciul nu va fi reluat de la acel minut. Se va rejuca! Liga Profesionistă de Fotbal a făcut anunțul. Conform forului condus de Gino Iorgulescu, meciul din etapa a 24-a, dintre Viitorul și Poli Iași, a fost reprogramat pentru data de 8 aprilie, de la ora 19:00.

Aflată pe locul 11, cu 31 de puncte, Viitorul păstrează doar șanse teoretice de a prinde play-off-ul. Mai mult ca sigur, formația patronată de Gheorghe Hagi se va număra printre cele 10 competitoare din play-out.

Cei de la Viitorul s-au bucurat de prezența a trei jucători în lotul României U21, la Europeanul de Tineret. Toți trei au fost titulari în singura victorie de la Budapesta, 2-1 cu Ungaria.

Andrei Ciobanu a fost folosit ca mijlocaș stânga și a evoluat tot meciul. Radu Boboc a fost folosit ca fundaș stânga și a fost și el integralist. George Ganea a fost folosit ca atacant central și a jucat până în minutul 86.