Hagi și-a mai adus un brazilian! De unde l-a transferat și pe ce post joacă

Giosanu Catinca / 04.03.2021, 23:30
Hagi și-a mai adus un brazilian! De unde l-a transferat și pe ce post joacă

Gică Hagi a mai dat încă o lovitură! Patronul celor de la FC Viitorul Constanța și-a adus un brazilian. De unde l-a transferat și pe ce post joacă?

Hagi și-a mai adus un brazilian

Viitorul Constanța a anunțat, joi, pe site-ul oficial al clubului noul transfer pe care l-a făcut. Este vorba despre brazilianul Marquinhos Pedroso.

Internaționalul are 27 de ani și este liber de contract după despărțirea de Botev Plovdiv, pentru care a jucat începând cu luna iulie 2020.

De-a lungul carierei, fotbalistul care măsoară 1.75 metri a mai evoluat pentru echipe precum Figueirense, Guarani, Gremio, Gaziantepspor, Ferencvaros, FC Dallas sau D.C United.

Viitorul l-a transferat pe Marquinhos Pedroso (27 de ani)
Viitorul l-a transferat pe Marquinhos Pedroso (27 de ani) / Sursa Foto: Captură

Pe ce post joacă și pe cât a semnat

Mircea Rednic este foarte bucuros că a primit întăriri la Viitorul!

Înlocuitorul lui Bradley De Nooijer a semnat cu Viitorul până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

De-a lungul carierei sale, brazilianul Pedroso a evoluat pe post de fundaș stânga.

Începând de astăzi, fundaşul brazilian Marquinhos Pedroso este noul jucător al formaţiei noastre. Născut la 4 octombrie 1993, la Tubarao (Brazilia), Marquinhos are 1.75m, evoluează pe postul de fundaş stânga şi a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă 1 an. Bine ai venit, Marquinhos, şi mult succes în tricoul negru-albastru!”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Viitorului.

”Vreau să fiu campion cu Viitorul”

După ce a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu Viitorul, sportivul a oferit și o reacție în acest sens.

Am venit aici pentru că am auzit lucruri foarte bune de la Jo Santos. Mi-a transmis că avem cele mai bune condiții. Toată lumea vorbește bine despre acest proiect. Cred că putem face lucruri bune. Tatăl meu îl urmărea pe Gică Hagi, a fost un mare jucător, în stilul unui brazilian. Am auzit multe despre el. În legătură cu Liga 1, știu că e un campionat de luptă, dar în care se joacă și tehnic. Vreau să fiu campion cu Viitorul, din acest motiv sunt aici. Orice fotbalist vrea să se lupte pentru trofee.”, a declarat Pedroso pentru site-ul oficial al clubului.