Criză majoră la echipa lui Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut și derby-ul cu Aris și e fără victorie de două luni

Moldoveanu Camelia / 11.05.2022, 22:44
Criză majoră la echipa lui Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut și derby-ul cu Aris și e fără victorie de două luni

Răzvan Lucescu a bifat cel de-al zecelea meci consecutiv fără victorie pe banca lui PAOK. Derby-ul cu Aris a fost pierdut cu scorul de 0-1, iar Alexandru Mitriță nu a reușit să-și ajute echipa în lupta din play-off-ul campionatului Greciei. Olympiacos conduce clasamentul cu 79 de puncte acumulate și 19 peste echipa tehnicianului român.

PAOK a uitat să mai câștige. Răzvan Lucescu are mari probleme în play-off

Răzvan Lucescu nu a mai câștigat niciun meci pe banca lui PAOK de două luni. Echipa din Salonic a înregistrat cel de-al treilea eșec la rând după meciul pierdut cu Aris. Mai mult, este cea de-a 10 partidă consecutivă fără victorie.

Mai sunt două etape din campionatul Greciei, iar PAOK se află pe locul doi, însă la 19 puncte de liderul Olympiacos. Din cauza perioadei nefaste din ultima vreme, Aris și AEK Atena s-au apropiat la patru puncte de echipa lui Răzvan Lucescu, iar Panathinaikos FC se află la doar două lungimi. PAOK urmează să mai joace contra Olympiakos (14 mai) și Panathinaikos (17 mai).

Alex Mitriță a fost introdus pe teren în minutul 66, însă acesta nu a reuși să-și ajute echipa. Aboubakar Kamara a înscris în minutul 63, iar echipa lui Răzvan Lucescu nu a putut egala până la fluierul final.

Pe data de 21 mai, Răzvan Lucescu o să fie la cârma echipei sale în finala Cupei Greciei contra Panathinaikos.

 Antrenorul român s-a plâns de programul echipei sale

În urmă cu ceva timp, Răzvan Lucescu a făcut o radiografie a acestui sezon. Tehnicianul român a subliniat că numărul mare de meciuri (54) și-a pus amprenta pe forma fizică a elevilor săi. Totuși, jucătorii lui PAOK au dat dovadă de multă forță mentală, reușind să obțină rezultate deosebite.

Este un sezon frumos pentru noi. Am avut experiențe frumoase, dar în același timp putem spune că în ultimele meciuri, cu Panathinaikos, Marseille, Marseille, Aris, Olympiakos, Olympiakos, AEK, și apoi din nou cu Olympiakos, am jucat odată la trei zile, în timp ce ceilalți au jucat unele derby-uri, dar având o săptămână sau două între meciuri.

Nu este ușor. Săptămâna asta am jucat cu Olympiakos în semifinalele Cupei, apoi, după trei zile, cu AEK, apoi două două zile din nou cu Olympiakos, în timp ce ceilalți se vor odihni și vor avea la dispoziție o săptămână. Este greu pentru că jucăm împotriva unor echipe care nu au programul la fel de încărcat ca al nostru.

Totuși, cred că aceste meciuri, chiar dacă ne storc de energie, ne dau entuziasm și dorința de lupta în continuare”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Nova Sport.