CS Mioveni și Dunărea Călărași lansează asaltul final spre Liga 1 de pe teren propriu! Programul barajului de promovare a fost stabilit

Marian Cărăvan 24.05.2021, 12:37
CS Mioveni și Dunărea Călărași lansează asaltul final spre Liga 1 de pe teren propriu! Programul barajului de promovare a fost stabilit

A fost stabilit programul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. CS Mioveni și Dunărea Călărași lansează asaltul final spre Liga 1 de pe teren propriu.

CS Mioveni și Dunărea Călărași, asalt final spre Liga 1

CS Mioveni și Dunărea Călărași, echipe clasate pe locul 3, respectiv 4 în play-off-ul ligii secunde, se pregătesc pentru asaltul final spre Liga 1. Spre ghinionul lor, cele două divizionare secunde vor juca pe teren propriu prima manșă a barajului pentru menținerea/promovarea în prima ligă.

CS Mioveni și Dunărea Călărași lansează atacul final spre Liga 1, în timp ce FC Voluntari (locul 7 în play-out-ul Ligii 1) și Hermannstadt (locul 8) luptă pentru menținerea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Conform regulamentului stabilit în urma deciziei Comitetului Executiv din 18 august 2020, locul 7 din play-out-ul Ligii 1„ întâlnește, în dublă manșă, locul 4 din play-off-ul L2. În timp ce ocupanta locului 8 din play-out-ul primei ligi se va confrunta cu locul 3 din play-off-ul ligii secunde. Echipele fiind deja cunoscute, mai rămâneau de stabilit gazdele din prima manșă. Conform tragerii la sorți desfășurate azi, la Casa Fotbalului, ambele divizionare secunde vor juca pe teren în prima manșă a barajului.

Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, a efectuat tragerea la sorti
Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, a efectuat tragerea la sorti

Programul meciurilor de baraj

Barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1 se va disputa în dublă manșă, pe 29 mai, respectiv 2 iunie. Iată programul meciurilor:

Sâmbătă, 29 mai
Dunărea Călărași – FC Voluntari
CS Mioveni – FC Hermannstadt

Miercuri, 2 iunie
FC Voluntari – Dunărea Călărași
FC Hermannstadt – CS Mioveni

Orele de disputare ale partidelor urmează să fie stabilite ulterior de către deținătorii drepturilor tv.

Pe finalul sezonului, FC Voluntari a renunțat la antrenorul Bogdan Andone. Tehnicianul a fost înlocuit cu Liviu Ciobotariu, liber de contract după despărțirea de Hermannstadt.