CSA Steaua ia bonusuri de promovare și fără să intre în Superligă. Adi Popa: „Avem banii trecuți în contracte, ne batem să-i luăm”

Alex Matei 30.03.2023, 23:09
CSA Steaua ia bonusuri de promovare și fără să intre în Superligă. Adi Popa: „Avem banii trecuți în contracte, ne batem să-i luăm”

La Steaua se dau prime de promovare și fără… promovare. Jucătorii au bonusuri în contracte și le vor lua dacă termină între primele două la finalul playoff-ului.

Adi Popa spune că fotbaliștii sunt motivați de banii pe care îi au trecuți în contracte și asigură că roș-albaștrii vor lupta până la capăt pentru poziția pe care se află acum.

„Avem în contracte bonusuri de performanță, nu e vina noastra că nu se poate promova. Noi avem obiectiv, suntem plătiți pentru locurile 1-2. Muncim ca să încasăm banii și pentru asta o să muncim. Pe fani îi interesează numai meciul cu Dinamo. Am fost și eu în peluză, știu cum e. Noi ne vom concentra și la meciul cu Iași, și la toate celelalte”, a spus Adi Popa la Digisport.

Mijlocașul asigură că steliștii nu vor intra în jocuri de culise pentru stabilirea echipelor promovate: „În niciun caz nu se pune problema de așa ceva. Am și zis că sunt primul care merge la Comisia de Integritate de la FRF în caz că există orice semn că e ceva dubios. Am o reputație de apărat, am o carieră în spate și nu îmi bat joc”.

Steaua rămâne prima în B

CSA continuă să conducă în playoff-ul din Liga 2, dar poate fi depășită de Poli Iași. Moldovenii au nevoie doar de un egal în meciul de vineri, cu Gloria Buzău, pentru a fi primii în cursa pentru Superligă.

Cum arată acum clasamentul din playoff-ul ligii secunde.

Urmăriți Playsport.ro și pe