Oțelul – CSA 3-2. Steaua ia bătaie la Galați într-o atmosferă superbă, după ce a revenit de la 3-0. Cum arată acum clasamentul și când se joacă restul meciurilor din Liga 2

Ioan Valentin Oprea Bucur Dan 30.03.2023, 22:04
Oțelul – CSA 3-2. Steaua ia bătaie la Galați într-o atmosferă superbă, după ce a revenit de la 3-0. Cum arată acum clasamentul și când se joacă restul meciurilor din Liga 2

Seară neagră pentru echipa lui Daniel Opriţa. Roş-albaştrii au cedat la limită în deplasarea de la Galaţi, scor 2-3, după o primă repriză dezastruoasă.

Steaua a capotat în primele 45 de minute ale întâlnirii cu Oţelul. Moldovenii au început ca din puşcă meciul şi s-au distanţat pe tabela de marcaj încă din minutul 14, în urma golului marcat de atacantul nigerian Kehinde Fatai.

Şapte minute mai târziu, acelaţi experimentat Fatai a mărit avantajul oţelarilor. Rezultatul pauzei a fost stabilit de mijlocaşul Octavian Ursu, în minutul 32.

Roş-albaştrii au renăscut după pauză

Oaspeţii din Bucureşti s-au întors de la cabine mult mai montaţi, iar tânărul Ştefan Bodişteanu i-a readus în joc pe stelişti, marcând la doar şase minute de la începutul părţii secunde. În minutul 59, Steaua s-a apropiat la un singur gol de Oţelul, prin reuşita aceluiaşi Bodişteanu, puştiul în vârstă de 20 de ani împrumutat de la Farul Constanţa.

Steaua rămâne pe prima poziţie

Cu toate că a fost nevoită să se recunoasă înfrântă în deplasarea de la Galaţi, gruparea din bulevardul Ghencea rămâne în continuare pe prima poziţie a clasamentului, graţie golaverajului. La egalitate de puncte cu Steaua şi cu un joc mai puţin se află Politehnica Iaşi. Ieşenii urmează să întâlnească Gloria Buzău, vineri, de la ora 18.00.

Indiferent de poziţia pe care o va ocupa la sfârşitul playoff-ului, formaţia militară nu va avea drept de promovare pe prima scenă fotbalistică românesască.

Oţelul îşi consolidează locul al treilea

Prin victoria repurtată în această seară, Oţelul Galaţi îşi consilidează locul pe ultima treaptă a podiumului. Cu un total de 39 de puncte, gruparea moldoveană se distanţează la şapte lungimi de Gloria Buzău, Dinamo Bucureşti şi Unirea Dej.

Clasamentul din playoff:

Cum arată acum clasamentul din playoff-ul ligii secunde.
Cum arată acum clasamentul din playoff-ul ligii secunde.

Programul etapei a II-a din playoff:

Poli Iaşi – Gloria Buzău (vineri, 31 martie, ora 18.00)

Unirea Dej – Dinamo Bucureşti (duminică, 2 aprilie, ora 16.00)

Programul etapei a II-a din playout:

Viitorul Târgu Jiu – Unirea Constanţa (sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.00)

Dumbrăviţa – Ripensia (sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.00)

CSM Slatina – Unirea Slobozia (sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.00)

Metaloglobus – Minaur Baia Mare (sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.00)

Progresul Spartac – FC Braşov (sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.00)

Poli Timişoara – Csikzereda Miercurea Ciuc (sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.00)

Urmăriți Playsport.ro și pe