CSM București a perfectat un transfer de mare perspectivă! Alicia Gogîrlă a devenit “tigroaică”

Giosanu Catinca / 05.07.2021, 16:06
CSM București a perfectat un transfer de mare perspectivă! Alicia Gogîrlă a devenit “tigroaică”

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a perfectat un transfer de mare perspectivă! Alicia Gogîrlă a devenit “tigroaică”. Tânăra de la Corona Braşov evoluează pe postul de interul dreapta şi este considerată o mare speranţă a handbalului românesc.

CSM București a perfectat un transfer de mare perspectivă!

Anunţatul că proaspătă absolventă de liceu a devenit componentă a lotului de tineret al României a fost postat de către reprezentanții clubului din Capitală pe site-ul oficial.

Ne bucurăm să anunţăm faptul că încă o jucătoare tânără, de mare perspectivă va face parte din echipa noastră! Alicia şi-a dorit să vină să evolueze la CSM Bucureşti în primul rând pentru că vrea să facă performanţă, vrea să îşi îmbunătăţească toate calităţile pe care le are. E de admirat că a avut curajul şi tăria de a accepta provocarea de a se antrena şi a lupta alături de jucătoarele de mare valoare pe care echipa noastră le are şi care îi pot fi Aliciei modele. Alicia a moştenit pasiunea pentru handbal de la mama sa, fosta mare jucătoare Simona Gogîrlă.”, a transmis Remus Drăgănescu, coordonatorul compartimentului handbal de la CSM Bucureşti.

Alicia Gogîrlă a devenit “tigroaică”

CSM este pusă pe fapte mari. Vrea să își întărească serios echipa pentru sezonul următor. De altfel, formația bucureșteană a anunţat mai multe transferuri, dintre care trei jucătoare norvegiene. Este vorba despre portarul Marie Davidsen (Thuringer HC), extrema dreapta Malin Larsen Aune şi interul stânga Emilie Hegh Arntzen. Ultimele două au fost aduse de la Vipers Kristiansand.

CSM a transferat şi doi pivoţi, muntenegreanca Ema Ramusovic (Buducnost Podgorica) şi olandeza Yvette Broch (Metz Handball. Și portarul naţionalei Olandei, Tess Wester (Odense Handbold), s-a alăturat, recent, tigroaicelor.

De asemenea, extrema dreapta spaniolă Carmen Dolores Martin Berenguer şi portarul croat Jelena Grubisic şi-au prelungit contractele.