CSM București, aproape de Final Four-ul european. Antrenorul ”tigroaicelor”, înainte de bătălia cu rusoaicele: ”Va fi un meci dur!”

Gabriel Peneș / 09.04.2021, 22:10
CSM București, aproape de Final Four-ul european. Antrenorul ”tigroaicelor”, înainte de bătălia cu rusoaicele: ”Va fi un meci dur!”

CSM București, aproape de Final Four-ul european. Antrenorul ”tigroaicelor”, înainte de bătălia cu rusoaicele: ”Va fi un meci dur!”. Duminică, 11 aprilie, de la ora 17.00, Cristina Neagu și colegele ei vor avea de trecut ultimul „hop” înainte de calificarea la turneul final al Champions League. CSM va întâlni în returul sferturilor de finală ale competiției pe TSKA Moscova. În partida tur, elevele lui Adrian Vasile s-au impus la 5 goluri diferență, 32-27.

CSM București, aproape de Final Four-ul european

Au trecut 3 ani de la ultima reușită de acest fel. CSM București, aproape de Final Four-ul european. „Tigroaicele” sunt la un pas de ultima fază a competiției supreme pentru echipele de club. Turneul „Final Four” al EHF Champions League la handbal feminin va avea loc pe 29 și 30 mai, la Budapesta. Duminică, de la ora 17.00, Cristina Neagu&Co vor înfrunta la Moscova pe TSKA, în returul sferturilor de finală ale competiției. În partida tur, „tigroaicele” s-au impus cu 32-27.

Avantajul nu-l liniștește pe tehnicianul echipei noastre, Adrian Vasile. De fapt, TSKA a mai întors o diferență de 5 goluri și în „dubla” din optimi, contra celor de la Krim Ljubljiana. Adi Vasile a declarat că echipa sa va juca la victorie.

Suntem pregătiți, avem o stare bună și dorință de a începe meciul și de a ne califica în Final Four. Avantajul de cinci goluri este important, dar este genul de avantaj care nu te poate liniști. Trebuie să fim megaconcentrați și să abordăm meciul la victorie. Este bine că am putut să simțim pe pielea noastră cum joacă TSKA. Partida va fi grea, echilibrată și dură”, a declarat tehnicianul de la CSM, citat de prosport.ro.

CSM București, aproape de Final Four-ul european. Antrenorul ”tigroaicelor”, înaintea de bătălia cu rusoaicele: ”Va fi un meci dur!”
CSM București, aproape de Final Four-ul european. Adrian Vasile, antrenorul ”tigroaicelor”, înainte de bătălia cu rusoaicele: ”Va fi un meci dur!”

Antrenorul ”tigroaicelor”, înaintea de bătălia cu rusoaicele: ”Va fi un meci dur!”

Partida va fi cu atât mai dificilă cu cât se va desfășura în prezența spectatorilor. Aceștia vor crea o atmosferă cu care mai toate echipele adverse sunt dezobișnuite din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

O să jucăm cu public, lucru care deja pentru noi este un lucru neobișnuit, să avem gălăgie în sală. Va fi un retur foarte echilibrat. Se va juca pe durata tuturor celor 60 de minute. Este unul dintre acele meciuri în care toată munca pe care ai depus-o pe parcursul anului trebuie să se reflecteze în acel meci”, a spus Adi Vasile pentru site-ul oficial al clubului bucureștean.

El simte, totuși, că e momentul ca CSM să se califice din nou în „Final Four”. „Tigroaicele” au câștigat competiția în 2016, în 2017 și 2018 obținând locul 3 la turneul final de 4.

Simt că este momentul nostru să ne calificăm în Final Four. De 2 ani am muncit fix pentru acest punct al sezonului. Avem experiența și valoarea să înțelegem cât de important este meciul și sper ca la final să fim cei mai fericiți oameni, calificați în Final Four”, a mai declarat Adi Vasile, conform sursei citate.