CSM București transferă pe bandă rulantă. Încă o achiziție de marcă pentru vicecampioana României

Catinca Giosanu 06.01.2023, 15:32
CSM București transferă pe bandă rulantă. Încă o achiziție de marcă pentru vicecampioana României

CSM București a dat o super lovitură pe piața transferurilor. Formația pregătită de Adrian Vasile a anunțat că a obținut semnătura unei vicecampioane europeane. Sportiva în vârstă de 31 de ani a semnat un contract pe doi ani.

CSM București, încă un transfer important

Formația bucureșteană a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile danezei Trine Ostergaard Jensen. Handbalista în vârstă de 31 de ani are 308 de goluri marcate pentru naționala Danemarcei, cu care este vicecampioană europeană la competiția din luna noiembrie a anului trecut din Slovenia.

Transferul handbalistei daneze este al șașelea pe care îl face gruparea antrenată de Adrian Vasile pentru sezonul viitor. Extrema dreapta a cucerit argintul european anul trecut.

Puzzle-ul CSMB 2023/2024 este acum complet!
Daneza Trine Ostergaard completează careul de ași pentru sezonul viitor!

Bun venit, Trine!!”, se arată în anunțul făcut de CSM București.

Cine este Trine Ostergaard

Handbalista Trine Ostergaard este o jucătoare de handbal daneză care a împlinit recent frumoasa vârstă de 31 de ani. Extrema dreapta are un CV remarcabil. Daneza a evoluat ultima dată la Bietigheim, în Germania. Ea a jucat acolo mai multe sezoane. Tânăra a făcut parte și din echipa FCM Handbold între 2008 și 2017.

Trine a reprezentat Danemarca la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2013, la Campionatul European de handbal feminin din 2014 și la Campionatul mondial de handbal feminin din 2015.

Handbalista care măsoară 1.65 metri a fost desemnată, în anul 2015, cea mai bună extremă dreapta din liga daneză. În 2013, tânăra a fost medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de handbal.

”Sunt mândră că voi face parte din echipa CSM București!”

Trine Ostergaard este mândră că a semnat cu formația bucureșteană. Ea a oferit o reacția după ce a bătut palma cu șefii grupării din Capitală.

Sunt foarte fericită și mândră că voi face parte din echipa CSM București! Este un club mare, cu foarte mari ambiții și jucătoare fantastice. Îmi doresc să obținem cât mai multe performanțe împreună, abia aștept să întâlnesc echipa, dar mai ales fanii! Hai, CSM!”, a transmis noua jucătoare a echipei pregătite de Adrian Vasile, după ce gruparea a anunțat cel de-al șaselea transfer reușit.

Cum arată lotul formației CSM București pentru sezonul următor

  • Portari: Marie Davidsen, Laura Glauser, Evelina Eriksson
  • Extreme stânga: Alexandra Dindiligan, Jennifer Gutierrez
  • Interi stânga: Cristina Neagu, Emilie Arntzen, Ștefania Stoica, Kalidiatou Niakate
  • Centri: Grace Zaadi, Elisabeth Omoregie, Andreea Rotaru
  • Interi dreapta: Monika Kobylinska, Laura Flippes, Alicia Gogîrlă
  • Extreme dreapta: Trine Ostergaard Jensen, Marina Sudakova, Mihaela Mihai
  • Pivoți: Crina Pintea, Vilde Ingstad, Andreea Ailincăi
Urmăriți Playsport.ro și pe