PlaySport LIVE! Lorena Balaci, dezvăluiri incendiare despre Adrian Mititelu și FC U. Craiova

Sorin Chiriac / 04.10.2021, 17:13

Aseară a avut parte de prima înfruntare între cele două echip din Craiova, CSU și FCU, în Liga 1. Universitatea prietenilor Rotaru și Reghecampf a dat de pământ cu nou-promovata finanțată de la ”răcoare” și condusă din libertate de Mititelu cel mic. Prima victimă: Adrian Mutu!

”Briliantul”, în EXCLUSIVITATE, pentru PlaySport.ro: ”E adevărat! Plec de la Craiova!”

Antrenorul oltenilor a confirmat, pentru PlaySport, despărțirea de gruparea alb-albastră. În orele ce urmează, fostul tehnician al reprezentativei de tineret negociază termenii despărțirii. Eșecul  din derby-ul Olteniei, 0-2 cu Universitatea Craiova, a fost decisivă pentru ruperea înțelegerii. De asemenea, contactat de reporterii PlaySport.ro, Adrian Mititelu Jr. a refuzat să confirme ruptura, însă răspunsul acestuia a lăsat să se înțeleagă că Mutu nu va mai pregăti echipa din Craiova.

Lorena Balaci vine la PlaySport LIVE!

Comentăm toată nebunia din jurul meciului de aseară, scandalul de dinainte și ce a urmat după, cu Lorena Balaci. Fiica regretatului Ilie Balaci a avut un coflict verbal dur cu liderul galeriei FCU Craiova, care a continuat și după meci. Aflăm chiar de la sursă care este atmosfera în oraș, după acest meci-eveniment și ce ne putem aștepta de la următoarele confruntări. De asemenea, discutăm cu Lorena despre unul dintre promitățorii tineri de la Universitatea Craiova, care poartă un nume celebru și ”greutate” unei legende: Atanas Trică, fiul său și al lui Eugen Trică și nepotului unicului și irepetabilului Ilie Balaci.

Primul meci fără spectatori din Liga I de la impunerea noilor restricții

Nu putem neglija nici felul în care pandemia afectează fotbalul și sportul românesc în general. În această seară, de la 20:30, Academica Clinceni  o întâlnește pe FC Botoșani, duelul fiind programat pe stadionul din Ștefan cel Mare. Rata de infectare din București a crescut deja la aproape 9 la mie, iar organizatorii meciului au luat decizia să scoată biletele de la vânzare. În acest context, la duelul dintre Academica Clinceni și Dinamo se va permite accesul doar pe baza invitațiilor la tribuna 0. Se pare că acest scenariu va fi întâlnit din ce în ce mai des în Liga 1 și vom încerca să aflăm de la factorii de decizie din sportul românesc la ce ne-am pute aștepta în perioada imediat următoare.

PlaySport LIVE, luni, marți și vineri, de la 18:00!

La PlaySport LIVE, așa cum v-au demonstrat că le stă în obicei, Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor încerca să discute cu eroii momentului, să disece fără încrâncenare, dar cu argumente, tot ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Playsport Live vine în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.