Continuă scandalurile la Craiova lui Adrian Mutu și Mititelu jr. Ce s-a întâmplat după meciul pierdut la Mioveni

Cornel Pîrșcoveanu / 24.08.2021, 20:43
Continuă scandalurile la Craiova lui Adrian Mutu și Mititelu jr. Ce s-a întâmplat după meciul pierdut la Mioveni

După derby-ul nou-promovatelor în Liga 1, Craiova lui Adrian Mutu și Mititelu a fost trasă la răspundere. Scandalul continuă și în deplasare. Meciul cu CS Mioveni s-a încheiat 1-0, astfel cele două aflându-se una lângă alta în clasament.

Supărarea lui Adrian Mititelu jr. și de la ce a pornit un atac devastator la adresa fanilor

După meciul dintre echipa sa și Chindia Târgoviște, fiul lui Adrian Mititelu i-a criticat pe susținătorii alb-albaștrilor. Atunci, omul cu banii a considerat că echipa lui Adrian Mutu nu se bucură de sprijnul necesar în astfel de confruntări.

Acum, patronul FC U. a schimbat registrul și se războiește cu toți fanii fotbalului românesc. Tânărul patron de echipă îi acuză pe aceștia de lipsă de interes și de pretenții exagerate, când vine vorba despre rezultate:

În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Șumudică sau la CFR Cluj, problema este la toți românii în sine.

Românii au așteptări să jucăm ca echipele din Vest, dar ei vin 2.000 de oameni la meci și media de bilet este și 5 euro. Trebuie să se schimbe ceva în toată mentalitatea românilor, nu numai la Șumudică sau la CFR Cluj, sau la ministrul sportului. Trebuie o schimbare totală ca sportul să crească în România.

Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Păi, Bayern are încasări de 5 milioane de euro la un meci, noi încasăm 30.000 de euro. Și noi vrem să batem Steaua Roșie Belgrad? Păi, Steaua Roșie Belgrad are buget de 30 de milioane de euro, CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă?”, a spus Mititelu jr. la Pro Tv.

Fanii i-au tras la răspundere pe Adrian Mutu și Adrian Mititelu

FCU Craiova a pierdut în fașa CS Mioveni, scor 1-0. Acesta este cel de-al 3-lea eșec din acest sezon al echipei nou-promovate din Bănie. Astfel, echipa lui Adrian Mutu se află pe 9 în clasamentul Ligii 1, în timp ce Mioveni este pe 8.

Probabil ascultând nemulțumirile lui Adrian Mititelu Jr., câteva sute s-au deplasat la Mioveni pentru a susține echipa. După meci, suporterii nu s-au putut abține șu i-au chemat la raport pe Adrian Mutu și echipa. Au încercat să pătrundă pe teren cu forța, însă forțele de ordine i-au împiedicat. După câteva minute, „apele” s-au liniștit.

Suporterii își doresc să fim în top, e normal. Le mulțumim că sunt alături de noi, ne pare rău că nu am reușit să învingem. Le înțeleg durerea, știu ce înseamnă o înfrângere aici”, a declarat Dragoș Albu, căpitan FCU Craiova.