CTP, avertisment pentru Simona Halep înainte de semifinala cu Jaqueline Cristian: „Să aibă grijă”

Ștefănescu Dragoș / 11.11.2021, 14:54
CTP, avertisment pentru Simona Halep înainte de semifinala cu Jaqueline Cristian: „Să aibă grijă”

Simona Halep o va înfrunta pe Jaqueline Cristian în semifinalele turneului de la Linz. Semifinala românească se anunță extrem de spectaculoasă, cele două sportive arătând o formă excelentă la turneul austriac. Înaintea partidei, Simona Halep a primit un avertisment din partea jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

Semifinală românească la turneul de la Linz

Simona Halep (22 WTA) și Jasmine Paolini (51 WTA) s-au înfruntat ieri în sferturile de finală ale turneului de la Linz. Partida a avut multe momente de dramatism pentru Simona. Constănțeanca a reușit să se impună după un meci extrem de disputat, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-0.

Simona Halep s-a încălzit greu în meciul cu Jasmine Paolini. Românca a pierdut primul set destul de ușor cu scorul de 4-6. Revenirea din setul 2 a fost una dramatică, Simona fiind foarte aproape să piarda meciul. Românca a întors soarta setului în mod miraculos și l-a câștigat cu 7-5. În setul decisiv, Simona a profitat din plin de experiența sa și s-a impus categoric cu 6-0.

În semifinale, Simona Halep o va înfrunta pe Jaqueline Cristian (100 WTA) care a învins-o în sferturi pe Veronika Kudermetova (32 WTA). Evoluțiile lui Jaqueline în cadrul turneului austriac au fost excelente, anunțând un duel de foc cu Simona Halep. În urmă cu numai două săptămâni, cele două s-au înfruntat la Transylvania Open. Simona a învins-o fără drept de apel pe Jaqueline cu scorul de 6-1, 6-1.

Avertisment pentru Simona Halep, înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a prefațat înfruntarea celor două românce din semifinalele turneului de la Linz. Jurnalistul a fost impresionat de jocul lui Jaqueline și consideră că Simona va avea o misiune dificilă în fața ei.

Draqueline chiar a fost diavoliță, servind excelent când era cu cuțitul la os – a respins o grămadă de mingi de break – și atacând în forță, dar cu cap, atunci când trebuia. Tot jocul ei s-a întărit, lovește mai precis în regim de accelerație și servește mai compact, mai apăsat – a avut un serviciu de 191 km/h! Iar tupeul, în cel mai bun sens al cuvântului, e spre maxim! Se simte colaborarea cu un antrenor de prima mână, francezul Thomas Drouet, cel cu care Marion Bartoli a cucerit titlul la Wimbledon 2013, iar Timea Babos Australian Open 2018 la dublu.

În semifinală, Halep va lupta din nou cu Cristian. Și vă dau în scris că meciul ăsta nu va semăna deloc cu cel câștigat ușor de Simona la Cluj”, a scris Cristian Tudor Popescu, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.