Cu câți bărbați s-a culcat, de fapt, Anamaria Prodan. Impresara a avut aventuri cu politicieni, dar și cu oameni de sport

Andrei Alexandra 08.11.2022, 12:15
Cu câți bărbați s-a culcat, de fapt, Anamaria Prodan. Impresara a avut aventuri cu politicieni, dar și cu oameni de sport

Anamaria Prodan nu are un moment de liniște. În afară de divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara este gata de un nou proiect. A intrat în politică și are planuri mari. Anamaria este cunoscută și pentru viața personală tumultoasă.

Anammaria Prodan, tinerețe zbuciumată. „Am fost combinataă cu toată lumea”

Impresara a declarat de multe ori, ironic, că presa a implicat-o în diverse relații cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului, fără a fi adevărat. Cu taote acestea, femeia a recunoscut că ar fi avut mai multe idile. Anamaria și-ar fi început viața sexuală la 18 ani și de atunci a avut legături cu mai mulți bărbați importanți, inclusiv politicieni sau din lumea fotbalului. Chiar și natura meserie de impresar a expus-o la diverse speculații și scandaluri. Chiar dacă Ana a negat multe dintre acestea, au fost și informații legate despre relațiile agentei de fotbaliști.

Printre numele speculate, Eugen Trică se pare că ar fi trecut prin patul impresarei. O altă legătură sentimentală despre care s-a scris în urmă cu câțiva ani, l-a avut în centru pe politicianul Codrin Ștefănescu. Toate aceste episoade ar putea fi reînviate, odată cu implicarea în politică. Momentan, Anamaria nu are nicio relație, mai ales că încă este implicată în divorțul de Laurențiu Reghecampf. 

Decizia luată de impresară după ce a intrat în politică

Anamaria Prodan a decis să militeze în calitate de politician împotriva abuzurilor asupra femeilor.Fiica regretatei artiste Ionela Prodan s-a înscris, totodată, în partidul lui Codrin Ștefănescu, tocmai omul despre care s-a zvonit că ar fi avut o relație cu ea.

Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată luemea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate!

Violența domestică este extrem de răspândită, legile din România nu sunt suficient de puternice, de clare, de protectoare cu victimele violenței domestice, iar noi, femeile, încă nu avem suficientă încredere în noi. Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!

Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!”, a afirmat Anamaria Prodan, citată de click.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe