Cu cine s-a iubit superba Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac! Totul s-a terminat urât

Gabriel Peneș / 06.03.2021, 13:01
Cu cine s-a iubit superba Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac! Totul s-a terminat urât

Cu cine s-a iubit superba Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac! Iubirile vin și trec, dar asta e în firea lucrurilor. Nici viața sentimentală a jucătoarei de pe locul 67 WTA n-a făcut excepție. Timp de 3 ani ea a fost iubita unui jucător columbian de tenis.

Cu cine s-a iubit superba Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac!

Știți cu cine s-a iubit superba Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac. Jucătoarea din Târgoviște are toate atuurile pentru a cuceri un bărbat. Acum 7 ani avea 23 de ani. Tocmai ajunsese pe cea mai bună clasare în ierarhia WTA, locul 21. Dar, poate că și sentimentele au făcut ca de atunci Sorana să nu mai depășească acea poziție. Dimpotrivă, a tot alunecat spre străfundurile topurilor. Însă a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Alesul ei a fost jucătorul columbian Santiago Giraldo. Sau „Santi”, cum îl alinta. Un tip cu doi ani și jumătate mai în vârstă, fiind născut în noiembrie 1987. Santi nu era chiar un sportiv oarecare. Era în Top 30 ATP. Pe locul 28, mai precis. De-a lungul carierei, a disputat două finale ATP la simplu (Santiago 2011 și Barcelona 2014) și una la dublu (Gstaad 2012). Câștigurile sale financiare s-au situat undeva la 4 milioane de dolari, scrie impact.ro.

Cu cine s-a iubit superba Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac! Totul s-a terminat urât
Cu cine s-a iubit superba Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac! Românca a avut o relație de 3 ani cu jucătorul columbian Santiago Giraldo/ Sursa foto: Instagram

Totul s-a terminat urât

E bine spus că Sorana l-a „ales” ca iubit. În acea vreme, 2014, Giraldo pusese ochii pe o altă jucătoare de tenis. Nimeni alta decât Ana Ivanovic, cea mai bună prietenă a Soranei. Sârboaica fusese chiar și liderul mondial al ierarhiei WTA, în 2008. Dar frumoasa Ana nu a căzut în mrejele columbianului, cunoscut drept un adevărat Don Juan al lumii tenisului. Ea a devenit partenera de viață a unui fotbalist celebru, germanul Bastian Schweinsteiger. În schimb, Sorana, din apropiere, n-a zis „nu”. A urmat o poveste frumoasă ce a durat 3 ani. Multe dintre momentele petrecute împreună le-au împărtășit lumii pe conturi de socializare.

„Sorana e de departe pe primul loc pentru mine”, le mărturisea Giraldo jurnaliştilor, în acea perioadă. El posta frecvent poze cu jucătoarea română, ca semne ale iubirii ce i-o purta. Dar o vorbă veche spune că toate lucrurile ce ne fac plăcere ori îngrașă ori sunt ilegale ori durează puțin. Relația a ajuns la final după 3 ani. Motivele clare au rămas între cei doi. Cert este că Santi și-a luat după aceea o pauză. Și de tenis și de iubiri. S-a refugiat în călătorii inițiatice și filosofii eliberatoare. Semn că ruptura de Sorana a lăsat ceva urme.

Tot în 2017 divorța și Ion Ion Țiriac de Ileana Lazariuc. Întâmplător, și Țiriac jr și Sorana locuiau în același complex Stejarii Country Club, scrie ziare.com. Complexul exclusivist din Pădurea Băneasa îi aparține seniorului Țiriac. Când s-a întâmplat, e un secret între cei doi, dar se știe că cel puțin de anul trecut Sorana și Ion Ion formează un cuplu. Iar Santi… Probabil încă se mai uită la vechile fotografii din care îi zâmbesc doi tineri ce credeau că iubirea lor va fi veșnică.