S-a despărțit de Simona Halep și acum s-a aflat alături de un alt fost lider din circuitul WTA. Cu cine s-a afișat Virginia Ruzici

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.06.2022, 19:57
S-a despărțit de Simona Halep și acum s-a aflat alături de un alt fost lider din circuitul WTA. Cu cine s-a afișat Virginia Ruzici

La o săptămână după ce Simona Halep a anunțat ruperea colaborării cu Virginia Ruzici, legenda tenisului românesc s-a afișat într-o companie extrem de selectă din lumea acestui sport. Fosta campioană de la Roland Garros din 1978 a fost prezentă sâmbătă în tribunele arenei centrale Philippe Chatrier. La finala feminină din acest an, disputată de Iga Swiatek și Coco Gauff.

Virginia Ruzici, alături de un alt fost lider WTA la o săptămână după despărțirea de Simona Halep

Virginia Ruzici a fost fotografiată alături de nume grele ale tenisului mondial, precum Billie Jean King, Iva Majoli sau Ana Ivanovic, fost lider WTA în 2008, retrasă din activitate în 2016. Dar și alături de Bastian Schweinsteiger, soțul Anei Ivanovic, fost mare fotbalist la Bayern Munchen și Manchester United, dar și la naționala Germaniei, alături de care a câștigat Cupa Mondială în 2014.

Poloneza Iga Swiatek s-a impus în fața americancei Coco Gauff cu scorul de 6-1, 6-3. Astfel, ea a ajuns la 35 de victorii consecutive în circuitul WTA și a egalat recordul stabilit în acest sens de Venus Williams în 2000.

De asemenea, fosta colaboratoare a Simonei Halep, a fost prezentă și duminică în tribunele arenei Philippe Chatrier, la finala masculină dintre Rafael Nadal și Casper Ruud. Spaniolul s-a impus în minimum de seturi, 6-3, 6-3, 6-0 și a ajuns la 22 de turnee de Grand Slam câștigate în carieră și la 14 cucerite la Roland Garros. Recorduri absolute în tenisul masculin mondial.

Mesaj emoționant transmis de Halep la despărțirea de Ruzici

Simona Halep a anunțat în urmă cu o săptămână că se desparte de Virginia Ruzici, care i-a fost manager timp de 14 ani. Jucătoarea de 30 de ani a ținut neapărat să îi mulțumească fostei mare campioane, care a ajuns la vârsta de 67 de ani, pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat în acest timp.

A fost o călătorie fantastică. Aș dori să-i mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea ei față de mine. Nu doar profesională, ci și ca prieten apropiat. A fost o experiență uimitoare împreună, de 14 ani. Și o adevărată încântare să lucrez cu ea.

Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră. Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency!”, a transmis Simona Halep prin intermediul Instagram.

S-a terminat pentru Simona Halep. Șansele româncei de a prinde un loc în Turneul Campioanelor sunt minime