Cui îi lasă Michael Schumacher averea de un miliard de dolari. Fostul campion mondial de Formula 1 și-a făcut testamentul

Giosanu Catinca / 20.05.2022, 20:52
Cui îi lasă Michael Schumacher averea de un miliard de dolari. Fostul campion mondial de Formula 1 și-a făcut testamentul

Fostul mare campion de Formula 1, Michael Schumacher, şi-a făcut testamentul. Cui îi lasă pilotul averea de un miliard de dolari.

Michael Schumacher și-a făcut deja testamentul

Michael Schumacher este considerat de mulți drept cel mai mare pilot din istoria Formula1. Germanul a câștigat de 7 ori titlul mondial și 91 de curse în Formula 1. Astfel, a strâns o avere impresionantă.

Fostul mare pilot de Formula 1 are o avere de 800 de milioane de euro, potrivit estimărilor Forbes. El a stabilit încă din momentul accidentului cine va moșteni banii pe care i-a strâns de-a lungul timpului.

A redactat un testament prin care avea să-şi împartă averea familiei. Deși nu a dezvăluit el însuși care era suma, s-a crezut că aceasta ajunge la 750 de milioane de lire sterline.”, au transmis cei de la thesportsrush.com.

”Mi-am făcut testamentul pentru că sunt familist”

Michael Schumacher a explicat de ce și-a făcut testamentul înainte de vreme.

Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt familist. Dar este mai puțin vorba despre Formula 1. Am făcut-o din cauza lucrurilor care se pot întâmpla în viața de zi cu zi.”, spunea pilotul Ferrari, la vremea respectivă.

Problema este că averea lui Michael Schumacher a scăzut cu peste 200.000 de euro, conform presei din străinătate. Acesta este și motivul pentru care soția pilotului, Corinna Schumacher a scos la vânzare un Ferrari California, pe care Michael l-a condus timp de trei ani.

Au trecut aproape zece ani de la accident

Michael Schumacher s-a retras din automobilism, în anul 2012, la vârsta de 43 de ani. Ulterior, în decembrie 2013, la schi, într-o stațiune de lux din Alpii Francezi. Cu toate că el cobora cu viteză mică, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de  o piatră de pe traseul pârtiei. A fost un timp în comă, după care s-a vorbit despre o revenire, însă la stadiul de ”legumă”.

Anul trecut, fiul lui Enzo Ferrari, Piero, a dezvăluit, în timpul unei ceremonii, că fostul mare campion al celor de la Ferrari încă nu poate comunica sub nicio formă. El și-a exprimat, totodată, regretul referitor la faptul că Schumacher este în continuare „ca și mort”.