Culise intrigante despre relația pe axa Reghecampf-Corina Caciuc-Kamara. Ce au discutat cei doi bărbați

Moldoveanu Camelia 25.11.2021, 08:36

Laurențiu Reghecampf a fost avertizat de Kamara în privința Corinei Caciuc, femeie care urmează să-l facă tată pe antrenorul CSU Craiova pentru a treia oară. Cântărețul și-a dorit ca tehnicianul să nu comită aceleași greșeli ca și el.

În același timp, Anamaria Prodan i-a dat dreptate „dușmanului” Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a știut tot timpul că Reghe joacă la mai multe capete.

Kamara, dialog cu Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, femeia care urmează să-l facă tată pe Laurențiu Reghecampf pentru a treia oară, a avut o relație cu Kamara. După cum se poate înțelege din filmare, amanta tehnicianului s-a iubit cu faimosul cântăreț pe vremea când se afla încă în școală. Mai mult, imaginile lasă să se înțeleagă și faptul că viitoarea mămică n-ar fi putut să termine niciodată Cambridge, așa cum i-a spus antrenorului.

Anamaria Prodan a admis faptul că Gigi Becali a avut dreptate atunci când a spus că Reghecampf are amantă, dezvăluire care la acea vreme a pornit un val de replici acide din partea impresarei. Tot ea a mai dezvăluit și că tehnicianul a fost contactat de Kamara, cel din urmă dorindu-și să-l determine pe Reghe să renunțe la Corina Caciuc.

 Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

”Nu mă bag în casa nimănui”

Reporterii Playtech.ro au încercat să afle mai multe amănunte, cu privire la informațiile apărute în presă, însă Kamara a refuzat să dea vreo declarație.

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu mă bag în casa nimănui.”, a mărturisit artistul Kamara de la Alb-Negru, în exclusivitate pentru Playtech.ro

Între timp, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns și în presa italiană, iar impresara le-a vorbit jurnaliștilor străini despre copilul lui Reghecampf cu amanta.

Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă! Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil.

Toate acestea nu sunt bune pentru ei. Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia.”, a spus Anamaria Prodan, pentru site-ul Tuttomercatoweb.

Urmăriți Playsport.ro și pe