Ape tulburi în relația Reghecampf – Corina Caciuc. Însărcinată, trăiește momente de groază

Autor: Simion Andrei / 19.10.2021, 06:44
Ape tulburi în relația Reghecampf – Corina Caciuc. Însărcinată, trăiește momente de groază

Laurențiu Reghecampf și noua parteneră de viață, Corina Caciuc, trăiesc momente grele pentru relația lor. Deși pe plan profesional lucrurile se desfășoară într-un ritm ascendent, ultimul meci venind să întărească acest aspect, pe plan intim antrenorul lui CS U Craiova nu are liniște.

Corina Caciuc a rupt tăcerea și a explicat că din momentul în care au apărut informații despre ea și Laurențiu Reghecampf, trăiește o dramă. Una care poate să îi pună sarcina în pericol, mai ales că în această perioadă a vieții doctorii recomandă ca femeile însărcinate să evite stresul și presiunea psihică.

Pentru prima oară de la mediatizarea sa, Corina Caciuc a vorbit despre clipele pe care le trăiește în ultima vreme, dar și povestea de dragoste cu antrenorului lui CS U Craiova.

Corina Caciuc oferă un mesaj plin de interpretări. Să fie vizată Anamaria Prodan?

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf se întreabă de ce, din momentul anunțului făcut de antrenor, au început să apară conturi de socializare fake, care să îi disturbe liniștea pe care o are în familie.

”Nu îmi place să vorbesc în spațiul public. Se impune, însă, să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina.

Însărcinată, Corina acuză că ultimele evenimente i-au cauzat prejudicii de ordin moral

Pare că modul în care Corina se desfășoară într-o relație este total opus celui al Anamariei Prodan. Și asta pentru că în timp ce impresara nu ezita să epateze și să capteze atenția cu fiecare ocazie, tânăra parteneră a lui Reghecampf evită lumina reflectoarelor. Mai mult, scopul ei este să întrețină atmosfera de iubire și liniște în sânul familiei sale.

Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu. Îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă. Îmi doresc să am o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri. Unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură. Voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Corina Caciuc pentru cancan.ro.