Cum a ajuns, de fapt, Vlăduța Lupău să se pozeze cu Neymar! Tatăl starului brazilian a jucat un rol esențial

Giosanu Catinca / 23.10.2021, 12:42
Cum a ajuns, de fapt, Vlăduța Lupău să se pozeze cu Neymar! Tatăl starului brazilian a jucat un rol esențial

Vlăduța Lupău a fost surprinsă, în urmă cu câteva zile, în brațele celebrului Neymar. Cei doi s-au fotografiat înainte de meciul PSG – RB Leipzig, scor 3-2. Artista s-a aflat în tribuna oficială a stadionul ”Parc de Princes” la partida cu pricina. Acum, s-a aflat cum a ajuns, de fapt, interpreta de muzica populară să se pozeze cu brazilianul trecut pe la cluburi precum Barcelona sau PSG.

Cum a ajuns Vlăduța Lupău să se fotografieze cu Neymar

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a avut parte de o mare bucurie la meciul dintre PSG și RB Leipzig, scor 2-1, din Champions League. Artista s-a fotografiat cu starul Neymar, unul dintre preferații ei. Românca a rămas marcată de întâlnirea cu starul brazilian. De altfel, ea a povestit ce a discutat cu starul lui PSG, care nu a jucat în meciul care a contat pentru etapa 3 a UEFA Champions League, fiind accidentat la aductori.

Nu mi-a venit să cred că e adevărat și că am norocul de a mă saluta și a mă apropia de el. A fost o bucurie imensă pe care nu o voi uita niciodată, de nedescris.”, a spus Vlăduța, pentru ProSport.

Vlăduța Lupău l-a văzut și pe Ronaldinho la meciul de la Paris.

L-am văzut și acum știu cine e Ronaldinho. Recunosc că înainte nu știam, dar după ce mi-a spus Adi (n.r. – Adrian Rus, soțul ei) știu. Noi, fetele, avem câțiva preferați din fotbal. Nu îi știu pe toți, dar mi-a zis Adi ce a însemnat Ronaldinho pentru fotbalul mondial. Eu pe vremea aceea nu mă uitam la fotbal.”, a explicat celebra cântăreață.

Tatăl lui Neymar, gest de milioane pentru Vlăduța Lupău

Adi Rus a dezvăluit că tatăl lui Neymar a fost cel care ”a aranjat” întâlnirea dintre Neymar și Vlăduța Lupău. Tatăl starului brazilian le-ar fi transmis bodyguarzilor de la tribuna oficială să o lase pe cunoscuta cântăreață să ajungă la idolul ei. De menționat este că, la meci, aceasta a purtat un tricou ediție limitată. Tocmai vestimentația ei i-ar fi atras atenția tatălui fotbalistului.

Ea a ținut foarte mult să meargă la meci. Am cumpărat biletele, și-a cumpărat tricoul din banii ei, am mers la meci și a fost extrem de dezamăgită când a auzit că nu joacă Neymar. Dar am zis totuși să mergem la meci, iar la meci ea era cu ochii după Neymar.

La un moment dat, cineva i-a trimis mesaj pe Instagram și i-a spus că Neymar e acolo. Vlăduța l-a văzut în tribună și m-a întrebat dacă nu putem să mergem să facă o poză cu el, de la distanță sau măcar să apară în cadru.

Am mers și, când am făcut poza, exact atunci s-a uitat Neymar și a făcut semnul păcii. Ea s-a întors și i-a făcut cu mâna, dar el n-a mai făcut niciun gest, iar, la pauză, i-am zis Vlăduței că acum e momentul ca ea să-și îndeplinească acest vis.

La tribuna oficială e foarte greu să ajungi, sunt câte doi, trei bodyguarzi. L-am văzut, l-am strigat, dar nu ne-a văzut pentru că era foarte multă lume. Din câte am înțeles, el n-a mai făcut poze cu nimeni de când a început pandemia.”, a spus Adi Rus, pentru Cancan.