Dialogul fabulos dintre Neymar și Vlăduța Lupău. Ce i-a transmis vedeta lui PSG cântăreței din Ardeal

Moldoveanu Camelia / 21.10.2021, 17:35

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit marele vis și l-a cunoscut pe Neymar. Fotbalistul PSG a complimentat-o pe cântăreața de muzică populară. Dialogul dintre cei doi a fost unul fabulos.

Neymar nu s-a putu abține și i-a făcut un compliment Vlăduței Lupău

Cântăreața de muzică populară din zona Ardealului a plecat în vacanță la Paris alături de soțul ei, Adi Rus. Vlăduța a profitat de această ocazie pentru a merge la meciul PSG – RB Leipzig, scor 3-2. În acest meci Neymar a fost absent de pe teren, oficialii clubului explicând că brazilianul a venit cu unele probleme medicale de la echipa națională. Cu toate acestea, decarul de pe „Parc des Princes” s-a aflat în loja lui oficială și ăsta a fost marele noroc al Vlăduței Lupău. Cei doi au avut un dialog fabulos.

Biletele au fost cumpărate special pentru a fi cât mai aproape de teren, de jucători. E adevărat că am avut o dezamăgire cruntă când am văzut că Neymar nu joacă.

Nu mi-a venit să cred că e adevărat și că am norocul de a mă saluta și a mă apropia de el. A fost o bucurie imensă pe care nu o voi uita niciodată, de nedescris.

I-am spus că sunt fana lui, că îl urmăresc și că nu îmi vine să cred că am ajuns să fac poză cu el. El mi-a transmis că sunt drăguță și m-a luat în brațe.”, a explicat Vlăduța Lupău potrivit prosport.ro.

Vlăduța Lupău: „Acum știu cine e Ronaldinho”

Vlăduța Lupău a avut norocul să-l vadă și pe Ronaldinho. Fostul fotbalist a fost invitatul special al meciului PSG – RB Leipzig, evoluând în trecut pe „Parc des Princes”. Echipa lui Neymar a făcut un obicei din a invita câte o personalitate din sport de fiecare dată când joacă pe teren propriu.

Cântăreața de muzică populară a recunoscut că nu urmărea fotbalul pe vremea când juca Ronaldinho, însă soțul ei i-a explicat istoria fostului star. Însă, Vlăduța Lupău a mai dezvăluit și faptul că a cumpărat tricoul lui Neymar de la o licitație, însă nu a vrut să dezvăluie și suma plătită. Ea a lăsat de înțeles că a fost destul de scump.

Nu are rost să spun prețul, nu vreau să pară o extravaganță. A fost dorința mea pe care mi-am îndeplinit-o. E adevărat că a fost destul de scump având în vedere că și el și-a recunoscut tricoul atunci când l-a văzut. E unic, s-a jucat doar un singur meci cu acest tricou.

Da, l-am văzut și acum știu cine e Ronaldinho. Recunosc că înainte nu știam, dar după ce mi-a spus Adi știu. Noi, fetele, avem câțiva preferați din fotbal. Nu îi știu pe toți, dar mi-a zis Adi ce a însemnat Ronaldinho pentru fotbalul mondial. Eu pe vremea aceea nu mă uitam la fotbal.”, a mărturisit Vlăduța pentru aceeași sursă.