Cum a ajuns Ionel Ganea să „bea o cafea” cu marele Robert De Niro. Mesajul amuzant al „Ganezului” din Paris

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.10.2022, 08:18
Cum a ajuns Ionel Ganea să „bea o cafea” cu marele Robert De Niro. Mesajul amuzant al „Ganezului” din Paris

Ionel Ganea a fost recent în vacanță la Paris alături de soția sa și a vizitat printre altele și Muzeul Figurilor de Ceară din capitala Franței. Acolo, există astfel de exponate ale unor fotbaliști legendari, precum Pele sau Cristiano Ronaldo. Dar și ale unor actori extrem de cunoscuți, ca de exemplu Robert De Niro.

Ionel Ganea, fascinat în urma vizitei pe care a făcut-o la Muzeul Figurilor de Ceară din Paris: „Am stat la o cafea cu Robert De Niro”

Fostul mare atacant român chiar a glumit pe seama acestui lucru. „Ganezul” a dezvăluit că a savurat din plin această experiență, pe care a catalogat-o drept una „fascinantă”.

Ca să glumesc puțin, am stat la o cafea cu Robert De Niro, dar am discutat și cu Pele sau Cristiano Ronaldo – e un muzeu care te poartă dintr-o sferă de activitate în alta, e fascinant”, a spus Ionel Ganea potrivit sport.ro.

Cum a analizat „Ganezul” momentul în care se află fotbalul românesc

De asemenea, fostul internațional român, ajuns în prezent la vârsta de 49 de ani, a dezvăluit și că a fost recunoscut pe străzile din Paris de mai mulți români, care, inevitabil, l-au întrebat despre situația de la echipa națională. Totodată, Ganea a vorbit și despre grupa României U21 de la Campionatul European din 2023, găzduit de țara noastră și de Georgia.

M-am întâlnit pe stradă și cu români care mă tot întrebau când va ajunge din nou naționala la un European sau Mondial… Le-am răspuns doar că le țin pumnii și că băieții trebuie să conștientizeze că joacă pentru România și că trebuie să aibă mentalitate de învingător.

Pare o grupă foarte grea pentru băieții lui Emil Săndoi, dar eu sper că vor avea capacitatea să se autodepășească în acele meciuri și să arate ce pot. Românii, în trecut, au demonstrat împotriva marilor echipe că au valoare. Nu e nimeni de speriat!”, a mai spus Ionel Ganea conform sursei citate.

Ionel Ganea consideră că nimeni nu merita „Balonul de Aur” mai mult decât Karim Benzema

Vizita fostului atacant la Paris s-a suprapus cu decernarea „Balonului de Aur” pentru sezonul 2021-2022. Karim Benzema a câștigat râvnitul trofeu, iar Ganea a apreciat că deznodământul era unul destul de evident.

„Era rândul lui. Ar fi fost o mare nedreptate să nu câștige trofeul. A arătat că nu contează ce vârstă ai dacă te pregătești cum trebuie, dacă ai dorință. Iar după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real a simțit și mai mult că centrul de greutate și cea mai mare presiune rămân pe umerii lui. Nu țin neapărat cu Franța, dar le apreciez atacul. Cu Benzema, Mbappe și Griezmann, e cam greu să contracarezi jocul lor”, a explicat Ionel Ganea.

Urmăriți Playsport.ro și pe