Cum a ajuns nevasta unui mare fotbalist să-l transforme într-un jucător urât de toată lumea în țara sa natală

Andrei Alexandra 24.09.2022, 23:31

Wanda Nara, femeia care în acte încă este nevasta marelui fotbalist Mauro Icardi, a reușit de-a lungul ultimilor ani să îl transforme pe atacantul argentinian într-un jucător urât de toată lumea în țara sa natală. Cei doi urmează să divorțeze în perioada următoare, anunț făcut de Wanda Nara pe rețelele de socializare.

Giovanni Becali vorbește despre prăbușirea lui Mauro Icardi. Nevasta l-a transformat într-un jucător urât de toată lumea în țara sa natală

După o căsnicie care a durat aproximativ 9 ani, Wanda Nara și Mauro Icardi urmează să divorțeze, iar din relația de iubire pe care a avut-o cu nevasta sa, marele fotbalist argentinian va rămâne doar cu statutul de jucător urât de toată lumea în țara sa natală. Fetițele pe care cei doi le au împreună, Francesca și Isabella, vor rămâne, cel mai probabil, în custodia mamei lor.

Relația dintre Icardi și Wanda Nara a fost una extrem de controversată încă de la început. Femeia, care îi este și agent lui Icardi, a fost căsătorită cu Maxi Lopez în intervalul 2008 – 2013, un alt important fotbalist din Argentina alături de care are trei băieți, Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. În timp ce Wanda era căsătorită cu Maxi Lopez, Mauro Icardi a avut o relație intimă cu impresara, care în cele din urmă a contribuit la divorțul din 2013.

Faptul că i-a distrus familia conaționalului Maxi Lopez l-a transformat pe Mauro Icardi într-un jucător detestat în Argentina, dezvăluie Giovanni Becali. În primii ani de relație cu Wanda Nara, Mauro Icardi s-a descurcat excepțional pe plan sportiv și a marcat goluri pe bandă rulantă în tricoul lui Inter Milano.

Ulterior, în urma unui conflict pe care l-a avut cu clubul din Serie A, el a fost cedat la PSG, în septembrie 2019.

Pe Parc des Princes, argentinianul nu s-a impus și cariera i-a luat-o la vale. În aceasta vară și-a dorit să se întoarcă în Argentina, dar niciun club nu îl acceptă pentru simplul fapt că l-a trădat pe Maxi Lopez. În acest context, el a ales să meargă sub forma de împrumut la Galatasaray.

„Galatasaray nu cheltuieşte banii aşa. Îl ia pe Icardi, îi dă 3 milioane, iar restul banilor vin de la PSG. L-a împrumutat pentru că acolo nu juca. Icardi… Nu îl doreşte nimeni din fotbalul argentinian… Indiferent că era Maradona, Messi. A avut o problemă cu Maxi Lopez. L-a deposedat de soţie şi stim toţi cum o cheamă”, a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

PSG îi suportă salariul uriaș lui Icardi

Mauro Icardi are un salariu de 6.75 miloane de euro anual la PSG. Din această sumă, Galatasaray îi va acoperi doar o mică parte, respectiv 750.000 de euro.

Împrumutul la Galatasaray va expira în iunie 2023, când argentinianul va intra în ultimul an de contract cu PSG.

Un singur gol a marcat Mauro Icardi pentru naționala Argentinei, în tricoul căreia a adunat 8 apariții. În prezent, cota sa de piață este de 22.000.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Wanda Nara a anunțat divorțul de Icardi pe Instagram, spre surprinderea atacantului

Mauro Icardi a fost luat prin surprindere în timp ce se acomodează alături de Galatasaray Istanbul. Wanda Nara a transmis pe rețelele de socializare că divorțează:

„Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara la Instastory, potrivit Marca.

De partea cealaltă, Mauro Icardi le-a transmis fanilor că nu va divorța:

„Am fost întrebat deja de o mie de ori, hai să lămurim de la început. Nu suntem separați! Ea termină acest angajament pe care și l-a luat în Argentina, iar în câteva zile o vom avea înapoi acasă. Atât eu, cât și copiii îi simțim foarte mult lipsa”, i-a transmis Icardi unui fan pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe