După divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, urmează un nou cutremur în lumea sportului. Wanda Nara a anunțat că rupe mariajul cu Icardi | Galerie FOTO

Catinca Giosanu 23.09.2022, 11:27

Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi (29 de ani) sunt în pragul despărțirii. Frumoasa blondină s-a separat din nou de fotbalistul lui Paris Saint-Germain, împrumutat la Galatasaray.

Wanda Nara și Mauro Icardi, în pragul despărțirii

Wanda Nara a făcut un anunț cutremurător pe paginile de socializare. Ea a vorbit pe larg despre problemele pe care le are în căsnicie. Argentinianca a scris pe contul personal de Instagram că urmează să divorțeze de fotbalistul căruia îi este și agent.

E foarte dureros pentru mine să trec prin acest moment. Având în vedere expunerea mea și speculațiile apărute în presă, e mai bine să aflați de la mine. Nu vreau să ofer detalii despre despărțire. Vă rog să înțelegeți asta, e mai bine pentru copiii noștri.”, a transmis Wanda Nara, pe Instagram, potrivit RMC Sport.

Italienii de la Gazzetta dello Sport au reacționat după anunțul făcut de soția lui Mauro Icardi.

Wanda Nara a surprins și și-a șocat milioanele de urmăritori cu ultima sa postare pe Instagram.”, au titrat jurnaliștii din străinătate.

Impresara a făcut anunțul

Fanii impresarei sunt în stare de șoc. Și asta, pentru că anunțul făcut de Wanda Nara pe Instagram a venit la doar 15 minute de la momentul în care Mauro Icardi a declarat că nu se pune problema unei despărțiri.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii săi pe Instagram, fotbalistul a fost întrebat cum decurge mariajul cu Wanda Nara și dacă ia în calcul să se separe de aceasta. În mod surprinzător, el le-a spus fanilor că nu se pune problema să pună punct căsniciei.

Nu ne despărțim. Ea este în Argentina pentru un proiect, iar în câteva zile se va întoarce acasă. Eu și copiii îi ducem dorul.”, a scris Mauro Icardi pe contul oficial de Instagram.

Presa din străinătate mai scrie că problemele dintre Mauro Icardi și Wanda Nara se datorează fotbalistului, care ar avea o relație cu modelul China Suarez.

Urmăriți Playsport.ro și pe