Cum a ajuns să fie părăsită Cătălina Ponor după ce se spunea că se va căsători. A fost lăsată pentru o voleibalistă superbă

Giosanu Catinca 16.11.2022, 09:51
Cum a ajuns să fie părăsită Cătălina Ponor după ce se spunea că se va căsători. A fost lăsată pentru o voleibalistă superbă

Catalina Ponor (34 de ani), tripla campioană olimpică de la Atena, a avut o relație care a lăsat urme adânci în sufletul ei. Celebra sportivă a trecut printr-o traumă după despărțirea de cel cu care visa să își petreacă restul vieții. Care a fost motivul real al despărțirii.

Cătălina Ponor, părăsită de iubit pentru o altă femeie

Cătălina Ponor a trecut printr-o perioadă dificilă înainte să îl cunoască pe actualul ei soț. Sportiva în vârstă de 34 de ani s-a iubit pătimaș cu un sportiv din Statele Unite și un sex simbol mondial. Este vorba despre Tommy Ramos, bărbat pe care campioana noastră l-ar fi cunoscut în vara anului 2012.

Cătălina Ponor și Tommy Ramos, au avut o relație controversată. Fosta gimnastă a suferit enorm după despărțirea de iubitul portorican. Cei doi sportivi s-au cunoscut în sală, la un concurs internațional, și s-au plăcut din prima clipă. Ponor tocmai ieșise dintr-o relație cu un om important din sportul românesc, iar Tommy era singur.

Ea ar fi fost motivul despărțirii de Cătălina Ponor

Nu a durat mult că românca și-a anunțat logodna cu Tommy Ramos. Ea se aștepta să fie cerută în căsătorie de iubitul ei. Numai că Tommy, cel mai bun gimnast din Porto Rico, medaliat cu aur la Jocurile Centralamericane, s-a îndrăgostit de Vilmarie Mojica.

Mojica practică volei de performanță în Puerto Rico (a fost căpitanul echipei naționale feminine la Turneul Olimpic de calificare din Japonia din 2008).

Voleibalista i-a dăruit între timp un copil fostului partener al Cătălinei Ponor.

Cătălina Ponor, decizie neaşteptată, după ce şi-a pierdut iubitul

Campioana noastră și-a refăcut și ea viața, dar mult mai târziu. Românca a suferit enorm după despărțire și a simțit nevoia să stea singură o perioadă. Avea nevoie să își pună ordine în gânduri.

Ea a făcut pasul spre o nouă relație abia după trei ani de la ruptura de Tommy, care a părăsit-o când nici nu se aștepta.

Cine este Tommy Ramos

Tommy Ramos este un gimnast faimos din Puerto Rico. El a absolvit Facultateade Arhitectură din cadrului Universității Penn State (SUA). E specialist la inele și e supranumit de oamenii din țara lui ”Golden Boy”.

Fostul iubit al Cătălinei Ponor are două surori, Nicole și Paola.

La un moment dat, el a fost votat între cei mai sexy 50 de sportivi ai lumii (MSN l-a pus pe o listă pe care se mai află Hope Solo, Ana Ivanovici, Maria Șarapova, Serena Williams și Rafael Nadal).