EXCLUSIV. Motivul pentru care Cătălina Ponor și-a amânat nunta cu iubitul său, Bogdan Jianu. ”Mai bine așa, decât să executăm ordine pe banii noștri”

Claudia Balan / 25.08.2021, 19:38

Fosta campioană olimpică de gimnastică a cutreierat lumea-n lung și-n lat, fie la concursurile de pe mapamond, fie ca turistă, alături de iubitul său, actorul Bogdan Jianu, de când s-a lăsat de gimnastică. Aceasta ”bifează” însă cea de-a doua vacanță petrecută acasă, din cauza măsurilor pandemice, aceleași care au determinat-o și să-și amâne nunta.

Iubire ca-n filme

Cătălina Ponor și actorul Bogdan Jianu trăiesc o ”iubire ca-n filme” de mai bine de trei ani. Ambii au plecat din locurile în care au trăit de mulți ani, pentru a-și împărți viața, în doi, în casa visurilor lor, pe care și-au achiziționat-o într-un complex rezidențial din capitală. Surprinzător, în acest an, ei au renunțat la orice fel de vacanță, preferând să rămână la domiciliu. Motivul?

Unde să ne ducem în concediu și de ce? Undeva unde să ne punem petic pe bot, să ne plimbăm de colo-colo, apoi să ne așezăm la masă, și să dăm ăla jos. Nu vrem asta. Într-o primă fază, eu mai glumesc pe tema asta. Dar nu-mi place, nu vreau. Nu sunt unul să caute ceartă, dar să te duci în vacanță pe banii tăi, iar alții să dea ordine și să le execuți, mai bine nu. Am ditamai pădurea unde plecăm cu caii, stăm acasă, avem curte”, a declarat Bogdan Jianu pentru playsport.ro.

Actorul a adăugat că și Cătălina Ponor este pe aceeași lungime de undă cu el. ”Cătălina e la fel ca mine. Un caracter puternic, are concepții foarte sănătoase”, a mai spus acesta.

Vor nuntă mare, exclusă una în cerc restrâns

Tot din cauza măsurilor luate din cauza pandemiei, Bogdan Jianu și Cătălina Ponor și-au amânat și nunta, pe care vor să o programeze atunci când toate lucrurile vor reveni la normal.

Ce să poți face pe vremurile astea. Doar o cununie mai mult în familie.. Păi câtă plăcere mai are omul care știe că trebuie să facă nu știu ce tâmpenii ca să vină la tine, la un astfel de eveniment. Chiar și o cununie restrânsă ar fi presupus să te vezi cu oamenii după, pentru a sărbători. Nu doar ai semnat, ai plecat. Dacă tot faci un eveniment, îl faci să simți, nu hai că l-am bifat și pe ăsta. Sperăm ca la anul să fie mai ok, deși nu cred că se vor schimba prea mult lucrurile nici atunci”, ne-a declarat iubitul Cătălinei Ponor.

A primit deja inelul de logodnă

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de mai bine de 14 ani, și formează un cuplul de mai bine de trei ani. Idila lor a fost însă făcută publică abia vara trecută, după ce actualul său iubit divorțase de cântăreața Julia Jianu, după mai bine de zece ani de căsnicie, atunci când fosta campioană olimpică a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant. Cătălina a fost în culmea fericirii, în momenul în care actorul i-a dăruit inelul de logodnă, la finele anului trecut.

Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis „DA” bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a scris Cătălina, mesajul fiind însoțit și de o imagine cu inelul de logodnă.

Ambii au fost cât se poate de discreți cu relația lor, pe care au preferat să o trăiască departe de restul lumii. Între Bogdan Jianu și Cătălina Ponor este o diferență de aproximativ 18 ani, dar acest lucru nu-i împieidcă să se iubească pasional. Înainte de a forma un cuplu, mai bine de 14 ani, au fost buni prieteni. Bogdan Jianu spune că i-a fost alături Cătălinei Ponor în cele mai grele momente ale carierei. A felicitat-o după fiecare medalie obținută. A fost lângă ea când s-a operat și a încurajat-o atunci când Cătălina s-a reîntors în sportul de performanță.

I-a dat lecții de echitație

Liderul trupei ”Lupii albi” ne-a mai povestit că fosta mare gimnastă nu este tentată să intre în acest proiect sau să facă pasul spre actorie:

Nu-i o viață ușoară. Săptămânile în care se fac pegătirile pentru spectacol nu sunt pentru cine nu e obișnuit. Nu doar că-s dure, dar stai pe afară, fie că ninge, că e ploaie, prea cald sau prea frig”.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au însă multe pasiuni comune, cum ar fi dragostea pentru animale. Fosta sportivă a luat chiar lecții de echitație de la regizorul-actor, care i-a dat o interpretare de excepție, în filmele sale, personajului Vlad Țepeș. Întrebat dacă au de gând, ca pe viitor, să aibă un proiect comun, acesta a spus: “Ne dorim doar să trăim frumos și atât”.